Επίσημο το «διαζύγιο» Ολυμπιακού-Σφαιρόπουλου

26/06/18 • 21:26 | UPD 26/06/18 • 21:26

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος άνοιξε και επίσημα την πόρτα της εξόδου από την ΚΑΕ Ολυμπιακός, μετά τη συνάντησή του με τους προέδρους της ομάδας,

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος άνοιξε και επίσημα την πόρτα της εξόδου από την ΚΑΕ Ολυμπιακός, μετά τη συνάντησή του με τους προέδρους της ομάδας, Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, στην οποία αποφασίστηκε ότι δεν θα ανανεωθεί η συνεργασία των δυο πλευρών.

Μετά το τέλος της συνάντησης οι «ισχυροί άνδρες» της ΚΑΕ, προέβησαν στην ακόλουθη δήλωση: «Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος οδήγησε τον Ολυμπιακό στην κατάκτηση δυο συνεχόμενων πρωταθλημάτων (2015, 2016) και δυο φορές στον τελικό του Φάιναλ Φορ της Ευρωλίγκας σε Μαδρίτη (2015) και Κωνσταντινούπολη (2017) στα τέσσερα χρόνια της παρουσίας του στον πάγκο της ομάδα μας.

Τέσσερα χρόνια συνεργασίας με έναν ακέραιο άνθρωπο και σπουδαίο επαγγελματία ο οποίος καθημερινά έδινε τον καλύτερο του εαυτό για τον Ολυμπιακό. Μαζί με τον κόουτς ζήσαμε μαγικές και ιστορικές στιγμές που θα μας μείνουν αξέχαστες. Κόουτς σε ευχαριστούμε για όλα και σου ευχόμαστε κάθε επιτυχία.

Παναγιώτης & Γιώργος Αγγελόπουλος»

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, ανέφερε στην αποχαιρετιστήρια δήλωσή του: «Έφτασε το πλήρωμα του χρόνου. Ήρθε η ώρα του αποχαιρετισμού. Κάθε τέλος ενός κύκλου, είναι έναυσμα για μια νέα αρχή και για νέους στόχους.

Αισθάνομαι ιδιαίτερη τιμή που εκπροσώπησα έναν τόσο μεγάλο σύλλογο όπως ο Ολυμπιακός Πειραιώς. Το έπραξα με αξιοπρέπεια και ευθύνη. Θέλω να ευχαριστήσω τους προέδρους κ.κ. Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, για την τιμή, την εμπιστοσύνη και τη συνεργασία.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου, το διοικητικό προσωπικό και βέβαια όλους τους παίκτες, τον καθέναν ξεχωριστά, για τα τέσσερα χρόνια που δουλέψαμε μαζί. Κάναμε πάντα το καλύτερο που μπορούσαμε, δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό, μέχρι το τέλος της προσπάθειας.

Τέλος, να ευχαριστήσω τον κόσμο του Ολυμπιακού και τη Θύρα 7, που με στήριξαν και με αγάπησαν. Ο Ολυμπιακός θα είναι πάντα μέσα στην καρδιά μου. Καλή επιτυχία».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Copy link
Powered by Social Snap