«Κλείνει Θωμά Στρακόσια με 34 εκατ. ευρώ η Λίβερπουλ»!

23/06/18 • 10:36 | UPD 23/06/18 • 10:36

Έναν γνώριμό μας, τον Θωμά Στρακόσια που ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Πανιωνίου ετοιμάζεται να κάνει δικό της η Λίβερπουλ.

Έναν γνώριμό μας στο ελληνικό ποδόσφαιρο, τον Θωμά Στρακόσια που ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Πανιωνίου ετοιμάζεται να κάνει δικό της η Λίβερπουλ, σύμφωνα με τους Άγγλους, καταβάλλοντας περί τα 34 εκατ. ευρώ στη Λάτσιο.

Οι «Reds» συνεχίζουν το κυνήγι του αντι-Κάριους και μετά από αρκετά ονόματα που βρέθηκαν στο προσκήνιο, ο εκλεκτός φαίνεται ότι βρέθηκε στη Serie A. Οχι, δεν ήταν ο (παν)ακριβός Άλισον της Ρόμα, αλλά πιθανότατα να είναι ο Θωμάς Στρακόσια της συμπολίτισσας Λάτσιο.

Η Λίβερπουλ σύμφωνα με τη «Daily Mail» είναι έτοιμη να πληρώσει κάτι περισσότερο από 34 εκατ. ευρώ στους «λατσιάλι» για να πάρει τον 23χρονο διεθνή Αλβανό γκολκίπερ, ο οποίος ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Πανιωνίου (2011-12), ομάδα στην οποία είχε αγωνιστεί και ο πατέρας του.

Όλα αυτά ενώ η Λάτσιο αναμένεται άμεσα να επισημοποιήσει τη διετής συμφωνία της με τον πρώην «ερυθρόλευκο» Σίλβιο Προτό.