Μουντιάλ 2018: Ο Μαραντόνα θέλει Ιγκουαΐν στην Αργεντινή – «Πυρά» κατά Αγκουέρο

20/06/18 • 12:26 | UPD 20/06/18 • 12:27

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα πήρε θέση για τους επιθετικούς που έχει η Αργεντινή στο Μουντιάλ 2018 προτιμώντας τον Ιγκουαΐν αντί του Αγκουέρο.

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα πήρε ξεκάθαρη θέση για τους επιθετικούς που έχει η Αργεντινή στο Μουντιάλ 2018 προτιμώντας τον Ιγκουαΐν αντί του Αγκουέρο.

Η ισοπαλία της Αργεντινής με την Ισλανδία (1-1) στην πρεμιέρα ακόμη σχολιάζεται δυσμενώς. Τα ΜΜΕ, παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές και φυσικά ο Ντιέγκο Μαραντόνα που παρουσιάζει και εκπομπή από τη Ρωσία έχουν… ξεσπαθώσει.
Κυρίως τα πυρά δέχεται η επιθετική γραμμή, ο Αγκουέρο (πρωτίστως) και άλλα στελέχη της επιθετικής γραμμής μετά το «στραβοπάτημα» του πρώτου ματς αλλά για τον Μέσι δεν ακούστηκε (ακόμα) το παραμικρό.

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα υποστήριξε ότι ο Αγκουέρο (πρώην σύντροφος της κόρης του, έχουν κι ένα παιδί μαζί) δεν μπορεί να παίξει σε όλο το 90λεπτο. «Νομίζω ότι αν παίξει ξανά βασικός – εναντίον της Κροατίας – θα “καεί” εντελώς και φυσικά εμείς θα αποκλειστούμε», τόνισε ένας από τους κορυφαίους όλων των εποχών. Ο Μαραντόνα, μάλιστα, δεν έκρυψε ότι θα προτιμούσε να δει βασικό στην κορυφή της επίθεσης τον Γκονζάλο Ιγκουαΐν, για να γίνει πιο δυναμική η Αργεντινή στο ψηλό παιχνίδι και να εκμεταλλευτεί καλύτερα τις βαθιές μπαλιές.

Από την έντυπη έκδοση του Ελεύθερου Τύπου

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για το Μουντιάλ 2018 με ένα κλικ ΕΔΩ