Μουντιάλ 2018: Σφοδρή κριτική Μαραντόνα σε Σαμπάολι – Δεν θα μπορεί να γυρίσει στην Αργεντινή

18/06/18 • 14:23 | UPD 18/06/18 • 14:23

Επίθεση στον Χόρχε Σαμπάολι για την ισοπαλία (1-1) με την Ισλανδία, εξαπέλυσε ο Ντιέγκο Μαραντόνα, που βρίσκεται στο Μουντιάλ 2018

Επίθεση στον Χόρχε Σαμπάολι για την ισοπαλία (1-1) με την Ισλανδία, εξαπέλυσε ο Ντιέγκο Μαραντόνα, που βρίσκεται στο Μουντιάλ 2018 ως σχολιαστής της Telesur.

«Παίζοντας έτσι, ο Σαμπάολι δεν θα μπορεί να επιστρέψει στην Αργεντινή. Είναι κρίμα να μην έχουμε προετοιμάσει το παιχνίδι. Όλοι γνωρίζουμε ότι οι Ισλανδοί είναι ένα μέτρο και ενενήντα εκατοστά, αλλά σε κάθε κόρνερ προσπαθούσαμε να περάσουμε λάθος την μπάλα. Το παιχνίδι ήταν συνέχεια η μπάλα στο Μέσι, που έπρεπε κάθε φορά να ξεπεράσει δύο αντιπάλους και όταν αυτό το κατάφερνε δεν ήξερε που να την δώσει», είπε ο Μαραντόνα.

«Συνεχίζοντας έτσι θα αντιμετωπίσουμε μεγάλα προβλήματα, μπροστά σε αυτό που μας περιμένει. Οι Νιγηριανοί έχουν εμπειρία, είναι καλοί στις αντεπιθέσεις, ξέρουν και σημειώνουν γκολ. Όμως, ας συνεχίζουμε να πιστεύουμε στον Θεό: μπορούμε να βελτιωθούμε. Όταν κερδίζεις, χάνεις ή φέρνεις ισοπαλία, είσαι πάντα ομάδα. Αλλά πρέπει να δούμε πώς θα κερδίσεις ή πώς χάνεις ή ακόμα πώς φτάνεις στην ισοπαλία. Κινδυνεύουμε να χάσουμε τους αγώνες που θα ακολουθήσουν. Έχουμε σοβαρό πρόβλημα», είπε ο διάσημος Αργεντινός.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για το Μουντιάλ 2018 με ένα κλικ ΕΔΩ