Συλλυπητήριο μήνυμα του ΠΣΑΤ για την απώλεια που είχε ο Πύρρος Δήμας

15/06/18 • 09:24 | UPD 15/06/18 • 09:28

Μετά την απώλεια που είχε ο Πύρρος Δήμας με τον θάνατο της συζύγου του, ο ΠΣΑΤ εξέφρασε τα συλλυπητήριά του για την απώλεια.

Μετά την απώλεια που είχε ο Πύρρος Δήμας με τον θάνατο της συζύγου του, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) εξέφρασε τα συλλυπητήριά του για την απώλεια.

«Η Αναστασία υπήρξε αθλητική συντάκτρια στη Θεσσαλονίκη, έχοντας εργαστεί με επιτυχία στην εφημερίδα «Θεσσαλονίκη» αλλά και στην ΕΡΤ3, θέσεις που εγκατάλειψε μετά το γάμο της με τον Πύρρο Δήμα καθώς αποφάσισε να αφοσιωθεί στην οικογένεια της και στον σύζυγό της που επί χρόνια πρωταγωνιστούσε στον παγκόσμιο αθλητισμό», σημειώνει ο ΠΣΑΤ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΣΑΤ:

«O Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) εκφράζει τη μεγάλη θλίψη του για την απώλεια της Αναστασίας Σδούγκου, συζύγου του κορυφαίου Ολυμπιονίκη μας Πύρρου Δήμα.

Η Αναστασία υπήρξε αθλητική συντάκτρια στη Θεσσαλονίκη, έχοντας εργαστεί με επιτυχία στην εφημερίδα «Θεσσαλονίκη» αλλά και στην ΕΡΤ3, θέσεις που εγκατάλειψε μετά το γάμο της με τον Πύρρο Δήμα καθώς αποφάσισε να αφοσιωθεί στην οικογένεια της και στον σύζυγό της που επί χρόνια πρωταγωνιστούσε στον παγκόσμιο αθλητισμό.

Υπήρξε εξαιρετική μητέρα και αγωνίστρια της ζωής, μέχρι την τελευταία της ημέρα, έχοντας δίπλα της τον σύζυγό της και τα παιδιά τους (Ελένη, Βίκτωρας, Μαρία Νίκος).

Απευθύνουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στον Ολυμπιονίκη μας Πύρρο και τα παιδιά τους.»