Τσιτσαρίτο: Δεν υπήρχαν…συνοδοί στο πάρτι γενεθλίων μου

11/06/18 • 11:28 | UPD 11/06/18 • 11:28

Ο Τσιτσαρίτο Ερνάντες αρνήθηκε την παρουσία συνοδών πολυτελείας στον εορτασμό των γενεθλίων του, που προκάλεσαν σάλο σε όλο Μεξικό!

Ο Τσιτσαρίτο Ερνάντες αρνήθηκε την παρουσία συνοδών πολυτελείας στον εορτασμό των γενεθλίων του, που προκάλεσαν σάλο σε όλο Μεξικό!

Δεν έχουν περάσει πολλές ημέρες από όταν είδε το φως της δημοσιότητας η είδηση ότι οκτώ παίκτες του Μεξικού διοργάνωσαν πάρτι με… 30 συνοδούς πολυτελείας μετά το φιλικό με τη Σκωτία.

Ο σάλος που προκλήθηκε ήταν τεράστιος και, προφανώς, σκεπτόμενος τις συνέπειες -δεδομένου πως σε λίγες ημέρες αρχίζει το Παγκόσμιο Κύπελλο- ο Χαβιέ Ερνάντες θέλησε να… διασκεδάσει τις εντυπώσεις, αρνούμενος κατηγορηματικά την παρουσία συνοδών πολυτελείας!

«Υπήρξε μια συνάντηση για να γιορτάσουμε τα γενέθλιά μου. Κάλεσα όλους τους ποδοσφαιριστές και ο μόνος που έλειπε ήταν ο Χεσούς Κορόνα. Φάγαμε. Ήρθαν διάφοροι καλεσμένοι και κάθε ποδοσφαιριστής αποφάσισε να φύγει την ώρα που ήθελε», ήταν τα λόγια του διεθνούς επιθετικού της Γουέστ Χαμ.

Για να συμπληρώσει: «Αυτό που μου προκαλεί ντροπή και με κάνει να γελάω, θα ήθελα να το διευκρινίσω, και είναι το εξής: Ποτέ δεν υπήρχαν escorts. Αυτό είναι ασέβεια προς όλους τους καλεσμένους. Είναι κάτι που πονάει γιατί μιλάνε γι’ αυτό σε όλη τη χώρα».

Πηγή: sport-fm.gr

Copy link
Powered by Social Snap