Λίγες μέρες πριν το Μουντιάλ

Σοκ στην Εθνική Αργεντινής: Κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση ο προπονητής της Σαμπάολι

10/06/18 • 10:19 | UPD 10/06/18 • 10:19

Αναστάτωση στην εθνική Αργεντινής πριν την έναρξη του Μουντιάλ καθώς υπάρχει καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση από τον Σαμπάολι.

Μεγάλη αναστάτωση στην εθνική Αργεντινής λίγες μέρες πριν την έναρξη του Μουντιάλ.

Ο Αργεντινός δημοσιογράφος, Γκαμπριέλ Ανέγο, αποκάλυψε πως γυναίκα σεφ που δουλεύει για την ομοσπονδία έχει καταγγείλει σεξουαλική παρενόχληση από τον προπονητή της «αλμπισελέστε», Χόρχε Σαμπάολι!

«Υπήρχε μία πολύ άσχημη συμπεριφορά από την πλευρά του Σαμπαόλι στα γραφεία της ομοσπονδίας με μία μαγείρισσα που εργάζεται εκεί. Η ομοσπονδία της Αργεντινής έκανε τα πάντα για να μην βγει προς τα έξω η είδηση, όμως όλα τα άτομα με τα οποία έχω μιλήσει, μου επιβεβαίωσαν το περιστατικό. Πρόκειται για κάτι που θέτει σε κίνδυνο τον Σαμπαόλι και την Αργεντινή, επειδή τώρα έχει να κάνει με τη δικαιοσύνη» ανέφερε χαρακτηριστικά επί του θέματος ο εν λόγω ρεπόρτερ.

Μάλιστα, προσθέτει πως η γυναίκα, που φέρεται να έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από τον Σαμπάολι, θέλησε από τη πρώτη στιγμή να καταγγείλει το περιστατικό, ωστόσο άνθρωποι της ομοσπονδίας άσκησαν πιέσεις και της προσέφεραν, μάλιστα, πολλά χρήματα για να σιωπήσει…

Πηγή: sport-fm.gr