Τιμωρήθηκε από το δικαστήριο ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού Οσκαρ Γκαρθία

08/06/18 • 16:42 | UPD 08/06/18 • 16:42

Αναβλήθηκε η δίκη για τον οπαδό του ΠΑΟΚ που πέταξε ρολό ταμειακής μηχανής στον τότε προπονητή των φιλοξενουμένων, Όσκαρ Γκαρθία.

Η δίκη αναβλήθηκε, για τις 24 Οκτωβρίου 2018, επειδή απουσίαζε ο πρώην τεχνικός των «ερυθρολεύκων», Όσκαρ Γκαρθία, εκ των βασικών μαρτύρων κατηγορίας στην υπόθεση. Κατόπιν αυτού, το δικαστήριο τιμώρησε τον κ. Γκαρθία, λόγω λιπομαρτυρίας, με χρηματικό πρόστιμο ύψους 59 ευρώ, ενώ του χρέωσε – επιπλέον – τα έξοδα της δίκης. Από την αίθουσα του Πλημμελειοδικείου απουσίαζε – επίσης – ο μάρτυρας αστυνομικός, ο οποίος, όμως, είχε ενημερώσει σχετικά το δικαστήριο.

Αντίθετα, κανονικά προσήλθε στο δικαστήριο ο 27χρονος κατηγορούμενος. Ο νεαρός βαρύνεται για κατοχή και ρίψη αντικειμένου, όπως επίσης για επικίνδυνη σωματική βλάβη, κατηγορίες που διώκονται σε βαθμό πλημμελήματος και συνδέονται με τον Αθλητικό Νόμο, ενώ είναι στην επιβαρυντική τους μορφή, καθώς πρόκειται για άτομο που χαρακτηρίζεται ως «ιδιαίτερα επικίνδυνο», λόγω παλιότερες εμπλοκής του σε ανάλογα περιστατικά, με αφορμή αθλητικές δραστηριότητες.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ