Μάνατζερ Κάτσε: Είμαστε κοντά σε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό

07/06/18 • 16:05 | UPD 07/06/18 • 16:05

Διαβάστε τις δηλώσεις του μάνατζερ του Έργκους Κάτσε για το μέλλον του διεθνούς Αλβανού.

Διαβάστε τις δηλώσεις του μάνατζερ του Έργκους Κάτσε για το μέλλον του διεθνούς Αλβανού.Κοντά σε συμφωνία είναι Παναθηναϊκός και Κάτσε όπως τόνισε ο μάνατζερ του παίκτη.

«Με μια καλή θέληση θα βρεθεί μια λύση που να ικανοποιεί τις δυο ομάδες. Δεν είμαστε μακριά. Πιστεύω ότι τις επόμενες μέρες κάπου θα καταλήξουμε», πρόσθεσε ο Νίκος Καγιούλης στον Metropolis.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον Έργκους Κάτσε, τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό:
«Φαίνεται ότι δεν θα έχει τις ευκαιρίες που πρέπει στον ΠΑΟΚ και για αυτό θα βρούμε άλλες λύσεις για να μπορέσει να αγωνίζεται και να βελτιωθεί. Θα κοιτάξουμε όλες τις εναλλακτικές και θα βγει η τελική απόφαση. Τον πρώτο λόγο τον έχει ο ΠΑΟΚ αλλά από εκεί και μετά θα δούμε ποια είναι η καλύτερη επιλογή και για τον ΠΑΟΚ αλλά και για τον ίδιο τον παίκτη. Η σκέψη μας δεν είναι μόνο για την Ελλάδα αλλά και για το εξωτερικό».

Για τις πιθανότητες συμφωνίας με Παναθηναϊκό:
«Με βάση τα προβλήματα που έχει ο Παναθηναϊκός σε πρώτο πλάνο είναι η συνέχιση του δανεισμού και θα υπάρξει και οψιόν αγοράς από τον Παναθηναϊκό. Με μια καλή θέληση θα βρεθεί μια λύση που να ικανοποιεί τις δυο ομάδες. Δεν είμαστε μακριά. Πιστεύω ότι τις επόμενες μέρες κάπου θα καταλήξουμε».

Για το ρόλο του Δώνη:
«Είναι ένας προπονητής που τον ανακάλυψε και τον βοήθησε στα πρώτα του βήματα. Δεν είναι ο μοναδικός κρίκος όμως στην ομάδα. Ο Κάτσε ήρθε στην ομάδα, πήγε καλά, δέθηκε με την ομάδα και ένας λόγος παραπάνω για να παραμείνει είναι η παρουσία του Δώνη».

Για τις προτάσεις από το εξωτερικό:
«Τον θέλουν σε πρωταθλήματα Γερμανίας και Ισπανίας».

Πηγή: sport-fm.gr

Copy link
Powered by Social Snap