Αποφασισμένος ο Ρονάλντο να φύγει από τη Ρεάλ

07/06/18 • 10:49 | UPD 07/06/18 • 10:49

Η πορτογαλική Record αναφέρει στο πρωτοσέλιδό της ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει πάρει οριστικά την απόφασή του να φύγει από τη Ρεάλ

Η πορτογαλική Record αναφέρει στο πρωτοσέλιδό της ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει πάρει οριστικά την απόφασή του να φύγει από τη Ρεάλ το καλοκαίρι, κάτι που δεν πρόκειται να αλλάξει.

Εκτός από το θέμα του προπονητή, στη Ρεάλ Μαδρίτης είναι σε… αναμμένα κάρβουνα και με την περίπτωση του Κριστιάνο Ρονάλντο, του οποίου το μέλλον εξακολουθεί να βρίσκεται στον αέρα.

Πριν από μερικές μέρες έλαβε χώρα συνάντηση του Ζόρζε Μέντες, ατζέντη του CR7, και της Ρεάλ, χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα.

Ο Ρονάλντο παραμένει ενοχλημένος με τη Ρεάλ και τη στάση της στην υπόθεση του συμβολαίου του και σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της πορτογαλικής Record ο Κριστιάνο έχει πάρει οριστικά την απόφασή του να φύγει από τη Μαδρίτη.

Όπως υποστηρίζει η πορτογαλική εφημερίδα αυτή είναι μια απόφαση που δεν πρόκειται να αλλάξει από τη μεριά του Πορτογάλου άσου, ο οποίος είναι εκνευρισμένος από το γεγονός ότι ο Φλορεντίνο Πέρεθ δεν κράτησε την υπόσχεσή του για το νέο συμβόλαιο. Ως πιθανοί προορισμοί παρουσιάζονται η Ιταλία, η Γαλλία και η Αγγλία.

Μέσα στην ημέρα πάντως αναμένεται νέα συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών, ωστόσο για την ώρα δύσκολα φαίνεται ότι θα ανατρέψει τα δεδομένα.

Πηγή: gazzetta.gr

Copy link
Powered by Social Snap