Ο παίκτης που προτίμησε να πάει Ιαπωνία αντί να έρθει στον Ολυμπιακό

01/06/18 • 13:38 | UPD 01/06/18 • 13:38

Πλην ένας παίκτης απ' τη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού. Ο Φαμπρίτσιο που έπαιζε δυνατά για την ενίσχυση της ερυθρόλευκης επιθετικής γραμμής, ετοιμάζει... βαλίτσες για Ιαπωνία.

Πλην ένας παίκτης απ’ τη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού. Ο Φαμπρίτσιο που έπαιζε δυνατά για την ενίσχυση της ερυθρόλευκης επιθετικής γραμμής, ετοιμάζει… βαλίτσες για Ιαπωνία.

Μεταγραφικός στόχος ήταν και… πάει. Μετά από μια εξαιρετική σεζόν με τη Πορτιμονένσε, όπου «τίναξε» τα αντίπαλα δίχτυα 15 φορές σε 29 αγώνες του πορτογαλικού πρωταθλήματος, το όνομα του Φαμπρίτσιο μπήκε στα μανατζερικά μπλοκάκια πολλών ομάδων, μεταξύ των οποίων και του Ολυμπιακού.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός ήταν ένας απ’ τους δύο βασικούς μεταγραφικούς στόχους του Πέδρο Μαρτίνς για την ενδυνάμωση της «ερυθρόλευκης» επίθεσης μαζί με τον Ντέιβερσον της Παλμέιρας. Αντ’ αυτού, όμως, ο 28χρονος άσος προτίμησε να «πακετάρει τις βαλίτσες» του με προορισμό την Ιαπωνία και πιο ειδικά στην Ουράβα Ρεντ Ντάιαμοντς.

Σύμφωνα με πορτογαλικές πηγές το κόστος της μεταγραφής αναμένεται να ανέλθει στα 5 εκατομμύρια ευρώ, ενώ αξίζει να αναφερθεί πως ο Φαμπρίτσιο είχε αγωνιστεί ξανά το 2016 στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα ως παίκτης της Κασίμα Άντλερς.

Πηγή: contra.gr

Copy link
Powered by Social Snap