«Μια ανάσα» από τον Παναθηναϊκό ο Δώνης

31/05/18 • 21:26 | UPD 31/05/18 • 21:26

Μία ανάσα από την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Παναθηναϊκού βρίσκεται ο Γιώργος Δώνης και το μόνο που απομένει για να «σφραγιστεί» το deal είναι η έγκριση του Γιάννη Αλαφούζου

Μία ανάσα από την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Παναθηναϊκού βρίσκεται ο Γιώργος Δώνης και το μόνο που απομένει για να «σφραγιστεί» το deal είναι η έγκριση του Γιάννη Αλαφούζου.

Το μεσημέρι της Πέμπτης ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Νίκου Νταμπίζα με τον Έλληνα τεχνικό κι όλα δείχνουν ότι ο Δώνης θα είναι ο διάδοχος του Μαρίνου Ουζουνίδη στον «πράσινο» πάγκο.

Το κλίμα στη συνάντηση των δύο πλευρών ήταν εξαιρετικό, ενώ σύμφωνα με τα όσα διέρρευσαν βρέθηκε και η «χρυσή τομή» στο μεγαλύτερο «αγκάθι» που υπήρχε μεταξύ τους και αφορούσε στην χρονική διάρκεια του συμβολαίου.

Οι δύο άνδρες συμφώνησαν τελικά για συνεργασία διετούς διάρκειας και έτσι ξεπεράστηκε και αυτό το ζήτημα, με το δεύτερο χρόνο να εμπεριέχει υψηλότερες απολαβές για τον προπονητή, αλλά και τους συνεργάτες του.

Ο Νίκος Νταμπίζας ενημέρωσε τον Γιώργο Δώνη ότι θα μιλήσει άμεσα με τον Γιάννη Αλαφούζο για τα όσα συζήτησαν και απομένει το οκ του μεγαλομετόχου για να τελειώσει το θέμα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ