«Δένει» Καλάθη ο Παναθηναϊκός

29/05/18 • 19:13 | UPD 29/05/18 • 19:57

Σε συμφωνία με τον Νικ Καλάθη φαίνεται να έχει έρθει ο Παναθηναϊκός, προσφέροντάς του ένα απίστευτο συμβόλαιο.

Σε συμφωνία με τον Νικ Καλάθη φαίνεται να έχει έρθει ο Παναθηναϊκός, προσφέροντάς του ένα απίστευτο συμβόλαιο.

Ίσως ο κορυφαίος παίκτης της κανονικής διάρκειας της φετινής Ευρωλίγκα, ο Νικ Καλάθης, είναι έτοιμος να παραμείνει Αθήνα, παρά τις σειρήνες του NBA και των ευρωπαϊκών συλλόγων που… μοιράζουν εκατομμύρια.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν έχει διάθεση να συζητήσει για το που θα βρίσκεται την επόμενη σεζόν ο διεθνής Έλληνας πόιντ γκαρντ. Παρότι θα μπορούσε να βρει συμβόλαιο σε οποιαδήποτε ομάδα της Ευρωλίγκας είχε τα χρήματα να το καλύψει, παρότι οι πύλες του ΝΒΑ μοιάζουν να είναι ανοιχτές γι αυτόν, ο Νικ Καλάθης φέρεται να έχει αποφασίσει ότι θα συνεχίσει να φορά το τριφύλλι στο στήθος.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σε όλα και το συμβόλαιο θα είναι κατά 40% πιο πάνω από αυτό που είχε φέτος στους «πράσινους». Αν και πρέπει να περιμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος φέρεται να έχει ξοδέψει 2.800.000 ευρώ για να κρατήσει στην ομάδα τον παίκτη που κάνει τη διαφορά.

Από τη στιγμή που θα επιβεβαιωθεί η επέκταση της συνεργασίας θα είναι αυτονόητο ότι δεν υπάρχει σκέψη στον Παναθηναϊκό να εγκαταλείψει την Ευρωλίγκα. Παίκτες της αξίας και του βεληνεκούς του Καλάθη δεν… χωρούν στο Champions League.

Ο Καλάθης αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο για το σήμερα και το αύριο του Παναθηναϊκού γι’ αυτό και οι διοικούντες ξόδεψαν τόσα χρήματα για να τον κρατήσουν.

Πηγή: to10.gr