Εποχή Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο βόλεϊ του Παναθηναϊκού

22/05/18 • 19:32 | UPD 22/05/18 • 20:17

Εκπρόσωπος του Δημήτρη Γιαννακόπουλου βρέθηκε στο Δ.Σ. της ΕΕΣΠ το μεσημέρι της Τρίτης και ενημέρωσε ότι ο ισχυρός άνδρας της πράσινης ΚΑΕ είναι πλέον χορηγός του τμήματος βόλεϊ.

Εκπρόσωπος του Δημήτρη Γιαννακόπουλου βρέθηκε στο Δ.Σ. της ΕΕΣΠ το μεσημέρι της Τρίτης και ενημέρωσε ότι ο ισχυρός άνδρας της πράσινης ΚΑΕ είναι πλέον χορηγός του τμήματος βόλεϊ.


Το μεσημέρι της Τρίτης (22/5) διεξήχθη το Δ.Σ. της Ένωσης Επαγγελματικών Σωματείων Πετοσφαίρησης. Σε αυτή είχαμε και την επισημοποίηση της παρουσίας του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο τμήμα βόλεϊ ανδρών του Παναθηναϊκού.

Συγκεκριμένα, εκπρόσωπος του ισχυρού άνδρα της πράσινης ΚΑΕ βρέθηκε στο Δ.Σ. και ενημέρωσε τις υπόλοιπες ομάδες ότι το τμήμα βόλεϊ ανδρών του Τριφυλλιού περνά πλέον στα χέρια του.

Υπενθυμίζουμε, ότι δικαίωμα παρουσίας στα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΑΠ έχουν μόνο οι νόμιμοι εκπρόσωποι των σωματίων, οπότε η παρουσία εκπροσώπου της πλευράς Γιαννακόπουλου επισημοποιεί την είσοδο του στο τμήμα βόλεϊ ανδρών του Παναθηναϊκού.

Το μόνο που αναμένουμε είναι την επισημοποίηση από την πλευρά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και του Παναθηναϊκού Α.Ο. για την ανάληψη του ΤΑΑ από τον ισχυρό άνδρα της πράσινης ΚΑΕ.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης:

*Επικύρωση της βαθμολογίας αγωνιστικής περιόδου 2017-18.

*Συμμετοχή ομάδων στα Ευρωπαϊκά κύπελλα 2018-19.

*Αναβάθμιση των ρόλων των Κομισαρίων και θέματα διαιτησίας.

*Αγωνιστικά πρόστιμα.

*Αριθμός αλλοδαπών αθλητών.

*Χορηγίες.

*Τηλεοπτικά θέματα, συνεργασία με ΕΡΤ Α.Ε.

*Αλλαγές νομικού καθεστώτος ΕΣΑΠ και ΤΑΑ σύμφωνα με το νέο αθλητικό νόμο.

*Αδειοδοτήσεις 2018.

*Νομικά και άλλα θέματα.

*Eνημέρωση, αποφάσεις για την δραστηριότητα της Volley League Associations (VLA) όπου πρόσφατα έγινε μέλος της ΕΣΑΠ.

Πηγή: sport24.gr