Παραλήρημα Λουτσέσκου: «Μόνο στη φασιστική Γερμανία αυτό που συνέβη…»

18/05/18 • 12:43 | UPD 18/05/18 • 12:47

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου υποστήριξε πως ο τρόπος που ο ΠΑΟΚ έχασε το πρωτάθλημα στα... δικαστήρια μπορεί να συμβεί μόνο στη φασιστική Γερμανία του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου. Μίλησε επίσης για την πολύ καλή του σχέση με τον Ιβάν Σαββίδη.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου υποστήριξε πως ο τρόπος που ο ΠΑΟΚ έχασε το πρωτάθλημα στα… δικαστήρια μπορεί να συμβεί μόνο στη φασιστική Γερμανία του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου. Μίλησε επίσης για την πολύ καλή του σχέση με τον Ιβάν Σαββίδη.

«Ο ιδιοκτήτης της ομάδας ήταν πολύ χαρούμενος, ήταν αυτός που υπέφερε περισσότερο. Η ικανοποίηση που πήρα, ήταν πολύ μεγαλύτερη α’ αυτή που θα ήταν φυσιολογικά. Ήταν σαν να πήρα και τον τίτλο (το πρωτάθλημα) μαζί με το Κύπελλο» είπε αναφερόμενος στα όσα έζησε μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ.

Και μετά έριξε τη βόμβα μιλώντας για  το πως βίωσε την απώλεια του πρωταθλήματος. «Ίσως μόνο στη φασιστική Γερμανία του Δεύτερου Παγκοσμίου Πολέμου να μπορούσε να συμβεί αυτό που συνέβη στο ελληνικό πρωτάθλημα» δήλωσε ο Ρουμάνος κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο του Βουκουρεστίου.

Πηγή: metrosport.gr