Τέλος από την ΑΕΚ ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος

14/05/18 • 23:20 | UPD 14/05/18 • 23:31

Το σίριαλ κάπου εδώ τελειώνει ή κάπου εδώ αρχίζει! O μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ, ο οποίος με μια λιτή, αλλά σαφή τοποθέτηση, ξεκαθαρίζει ότι δεν πρόκειται να συνεχίσει την καριέρα του στην Ένωση.

Το σίριαλ κάπου εδώ τελειώνει ή κάπου εδώ αρχίζει! To Sport24.gr επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον διεθνή μεσοεπιθετικό της ΑΕΚ, ο οποίος με μια λιτή, αλλά σαφή τοποθέτηση, ξεκαθαρίζει ότι δεν πρόκειται να συνεχίσει την καριέρα του στην Ένωση.

Η δήλωση του Λάζαρου στο Sport24.gr έχει ως εξής: «Τις τελευταίες ώρες δέχομαι αρκετές πιέσεις για να ανανεώσω με την ΑΕΚ. Αλλά με απειλές ούτε χτίζεται εμπιστοσύνη, ούτε υπογράφονται συμβόλαια. Λυπάμαι πολύ, αλλά με αυτές τις συνθήκες σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να συνεχίσω την καριέρα μου στην ΑΕΚ».

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται πλέον η θέση της ΠΑΕ ΑΕΚ, η οποία μέχρι σήμερα επιμένει πως ο Χριστοδουλόπουλος είναι υποχρεωμένος να τηρήσει τη δέσμευση που έχει υπογράψει στο συμβόλαιό του για «+1» χρόνο παραμονής στην πρωταθλήτρια Ελλάδας.

ΑΕΚ: «Λάζαρε τελείωσες, θα τα πούμε στα δικαστήρια»

Η Ένωση με επίσημη τοποθέτησή της ξεκαθάρισε ότι σταματά κάθε συζήτηση με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο και όλα δείχνουν ότι η υπόθεση των δύο πλευρών θα συνεχιστεί στα δικαστήρια.

Ούτε περίπτωση ανανέωσης, ούτε προοπτική… φιλικού διαζυγίου φαίνεται να υπάρχει πλέον γαι την ΑΕΚ και τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, με την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ να κόβει επίσημα κάθε δίαυλο επικοινωνίας με τον Έλληνα διεθνή άσο.

Από την πλευρά της Ένωσης τονίστηκε πριν από λίγο ότι «ο Λαζαρος έχει τελειώσει για εμάς, γιατί έχει μιλήσει εδώ και ένα μήνα με άλλη ομάδα και γιατί δεν σέβεται την υπογραφή του στο συμβόλαιο που έχει με εμάς μέχρι το 2019». Με την αναφορά, φυσικά, να γίνεται για το όλο θέμα που έχει προκύψει με τον Ολυμπιακό.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες στην ΑΕΚ υπάρχει οριστική απόφαση να κατατεθεί το συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας που υπάρχει με τον ποδοσφαιριστή για την επόμενη σεζόν και να υπάρξει δικαστική συνέχεια για να μπλοκαριστεί η μετακίνησή του σε άλλη ομάδα.