Ο Ζιντάν εξήγησε γιατί άφησε στον πάγκο… 100 εκατ. ευρώ!

26/04/18 • 12:46 | UPD 26/04/18 • 12:46

Αυτό έχει υποπέσει στην αντίληψη του Ζινεντίν Ζιντάν και έχει αντίκτυπο στο πως τον χρησιμοποιεί ή για την ακρίβεια στο πως δεν... τον χρησιμοποιεί, αφού ο Μπέιλ είναι μεταξύ πάγκου και αλλαγής.

Η σχέση του Γκάρεθ Μπέιλ με τους συμπαίκτες του και τον προπονητή του στην Ρεάλ Μαδρίτης δεν είναι και η καλύτερη δυνατή. Οι Ισπανοί έχουν γράψει για την απομόνωση του Ουαλού επιθετικού, ο οποίος πλέον δεν πανηγυρίζει ούτε τις νίκες/προκρίσεις της ομάδας του.

Αυτό έχει υποπέσει στην αντίληψη του Ζινεντίν Ζιντάν και έχει αντίκτυπο στο πως τον χρησιμοποιεί ή για την ακρίβεια στο πως δεν… τον χρησιμοποιεί, αφού ο Μπέιλ είναι μεταξύ πάγκου και αλλαγής.

Ο Γάλλος τεχνικός κλήθηκε να απαντήσει μετά τη νίκη στο Μόναχο επί της Μπάγερν με 2-1 γιατί δεν έβαλε τον Μπέιλ και τα όσα είπε δεν έπεισαν τους δημοσιογράφους:

«Πρέπει να παίρνω αποφάσεις, ενώ παράλληλα διαθέτω σπουδαίους παίκτες στην ενδεκάδα. Αυτή τη στιγμή κάποιοι αποδίδουν καλύτερα από άλλους», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Υπάρχουν ακόμα πολλά παιχνίδια και φυσικά στηρίζομαι σε εκείνον (εννοεί τον Μπέιλ). Δεν είναι αλήθεια πως δεν τον υπολογίζω».

Οι Ισπανοί θεωρούν δεδομένο πως ο Μπέιλ θα αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν, αρκεί βέβαια να βρεθεί ομάδα που θα πληρώσει κοντά στα 100.000.000€ και ταυτόχρονα θα ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του Ουαλού.

Πηγή: contra.gr