Δεν τα κατάφερε ο Ολυμπιακός! «Λύγισε» στον τελικό του LEN Trophy

14/04/18 • 17:19 | UPD 14/04/18 • 17:19

Δεν τα κατάφεραν τα κορίτσια του Ολυμπιακού... Μετά την εντυπωσιακή απόδοση στον ημιτελικό με την Πάντοβα, οι «ερυθρόλευκες» δεν είχαν την απαραίτητη ενέργεια για να κάμψουν την αντίσταση της Ντουναϊβάρος, στον τελικό του Len Trophy, που διεξήχθη στην Βαρκελόνη.

Δεν τα κατάφεραν τα κορίτσια του Ολυμπιακού… Μετά την εντυπωσιακή απόδοση στον ημιτελικό με την Πάντοβα, οι «ερυθρόλευκες» δεν είχαν την απαραίτητη ενέργεια για να κάμψουν την αντίσταση της Ντουναϊβάρος, στον τελικό του Len Trophy, που διεξήχθη στην Βαρκελόνη.

Σε μία συγκλονιστική αναμέτρηση, η ουγγρική ομάδα επικράτησε με 13-11 και κατέκτησε το τρόπαιο, ενώ τα οκτάλεπτα (σ.σ. με πρώτο τον Ολυμπιακό) και οι σκόρερ, έχουν ως εξής:

Τα οκτάλεπτα: 4-4, 1-3, 4-3, 2-3

Στον μικρό τελικό, η διοργανώτρια Ματαρό νίκησε με 11-8 την Πάντοβα και κατέκτησε την 3η θέση του τουρνουά.

Ολυμπιακός (Χάρης Παυλίδης): Διαμαντοπούλου, Πλευρίτου Ε. 1, Έγκενς 3, Ελευθεριάδου, Μανωλιουδάκη, Αβραμίδου 4, Ασημάκη 1, Πλευρίτου Μ., Έμολο 2, Πλευρίτου Β., Τσουκαλά, Μυριοκεφαλιτάκη, Σταματοπούλου

Ντουναϊβάρος (Ατίλα Μίχοκ): Κις, Ζίλαγκι 3, Βάλι, Γκουρισάτι 2, Χόρβατ, Μαχιού 1, Λούκα, Γκάρντα 4, Τσίγκλερ 1, Μπρεσόφσκι, Μχούνου 2, Άρτς