«Παρελθόν» θα είναι το καλοκαίρι ο Μαρίνος Ουζουνίδης από τον Παναθηναϊκό

13/04/18 • 20:26 | UPD 13/04/18 • 20:26

Το ότι ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν θα βρίσκεται στον πάγκο του Παναθηναϊκού και την επόμενη σεζόν, εφόσον δεν αλλάξουν τα πράγματα στο «τριφύλλι», είναι λίγο πολύ γνωστό

Το ότι ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν θα βρίσκεται στον πάγκο του Παναθηναϊκού και την επόμενη σεζόν, εφόσον δεν αλλάξουν τα πράγματα στο «τριφύλλι», είναι λίγο πολύ γνωστό.

Ο προπονητής των «πρασίνων», με δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι της NOVA ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με τον Ατρόμητο, ουσιαστικά προανήγγειλε την αποχώρησή του.

«Εμείς είμαστε περαστικοί, ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλος σύλλογος και θα προχωρήσει με μας ή χωρίς εμάς. Θα πρέπει αργά ή γρήγορα να βρεθεί μια λύση και να παρθούν αποφάσεις που θα εξασφαλίζουν το μέλλον.

Η επόμενη μέρα μπορεί να μην φαίνεται καλή, αλλά θέλω να πιστεύω πως αργά ή γρήγορα θα βρεθεί μια λύση και ο σύλλογος θα επανέλθει σε υψηλό επίπεδο. Ο Παναθηναϊκός δυσκολεύεται, μπορεί να γίνουν ακόμη χειρότερα τα πράγματα, αλλά θα τον βρει το δρόμο του. Είναι τεράστιος σύλλογος για να μην επανέλθει» είπε αρχικά ο 49χρονος τεχνικός.

Για το μέλλον του ανέφερε: «Τα προβλήματα επηρεάζουν τους παίκτες μου. Η θέση μας δεν αντιπροσωπεύει τον Παναθηναϊκό, αλλά προσπαθούμε για το καλύτερο. Με τα δεδομένα που υπάρχουν τώρα, δεν νομίζω ότι πολλοί από μας θα μείνουν.

Δεν μπορεί να συνεχιστεί μια τέτοια συνεργασία. Αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, θα χρειαστεί να ληφθούν ακόμη πιο σκληρά οικονομικά μέτρα. Το σημαντικό είναι να τελειώσει το πρωτάθλημα και θα δούμε μετά τι είναι καλύτερο για την καριέρα μας. Όσοι είμαστε εδώ προσπαθούμε για το καλύτερο για την ομάδα, αλλά, όταν τελειώσει η σεζόν, θα πρέπει να δούμε τι είναι καλύτερο για μας».

Σε ερώτηση που του έγινε για το αν σκέφτηκε να αποχωρήσει πριν τη λήξη της σεζόν είπε: «Δεν θεώρησα έντιμο να φύγω τώρα με όλα όσα έχουν γίνει. Να τελειώσει το πρωτάθλημα και μετά θα δούμε τι θα γίνει. Θα γραφτούν και θα ακουστούν πολλά. Δεν υπάρχει κάτι επίσημο. Υπήρχε πριν λίγο καιρό, αλλά δεν θέλω να το προχωρήσουμε. Το θέμα είναι να κλείσουμε τη σεζόν».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ