Χειρουργήθηκε ο άτυχος μηχανικός της Ferrari [εικόνα]

09/04/18 • 11:45 | UPD 09/04/18 • 11:45

Το ατυχές συμβάν στο GP του Μπαχρέιν κατά τη διάρκεια του πιτ στοπ της Ferrari "στιγμάτισε" τον αγώνα. Ο Κίμι Ράικονεν φεύγοντας από τα πιτς, παρέσυρε με τον πίσω αριστερό τροχό του έναν μηχανικό του.

Το ατυχές συμβάν στο GP του Μπαχρέιν κατά τη διάρκεια του πιτ στοπ της Ferrari «στιγμάτισε» τον αγώνα. Ο Κίμι Ράικονεν φεύγοντας από τα πιτς, παρέσυρε με τον πίσω αριστερό τροχό του έναν μηχανικό του. Όπως έγινε άμεσα αντιληπτό, το άτυχο μέλος της ιταλικής ομάδας, είχε τραυματιστεί σοβαρά στο αριστερό πόδι.

Μετά τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις που του έγιναν, η Ferrari με επίσημη ενημέρωση της αποκάλυψε το μέγεθος της ζημιάς: «Δυστυχώς έχει υποστεί κάταγμα κνήμης και περόνης. Η σκέψη μας είναι με τον Φραντσέσκο. Μείνε δυνατός».

Ο άτυχος μηχανικός, ο Φραντσέσκο Τσιγκαρίνι χειρουργήθηκε επιτυχώς σε νοσοκομείο του Μπαχρέιν και έστειλε το δικό του αισιόδοξο μήνυμα, αναφέροντας: «Η επέμβαση πήγε καλά. Θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο που ανησύχησε για μένα. Τίποτε άλλο. Μόνο ένα μεγάλο ευχαριστώ».

Να τονιστεί μάλιστα πως η Ferrari θα πληρώσει πρόστιμο 50.000 ευρώ για το περιστατικό, το οποίο έκανε το γύρο του κόσμου και αν μη τι άλλο «επισκίασε» τον δραματικό αγώνα και τη μεγάλη νίκη του Σεμπάστιαν Φέτελ.

Πηγή: filathlos.gr