Μάρκο Μάριν: Ο πρόεδρος έχει απόλυτο δίκιο – Δείξαμε ελάχιστα

03/04/18 • 17:53 | UPD 03/04/18 • 17:54

Οι «κεραυνοί» του Βαγγέλη Μαρινάκη κατά των παικτών του Ολυμπιακού, με αφορμή την φτωχή αγωνιστική παρουσία τους την εφετινή σεζόν, αποτέλεσε θέμα συζήτησης και στα διεθνή ΜΜΕ

Οι «κεραυνοί» του Βαγγέλη Μαρινάκη κατά των παικτών του Ολυμπιακού, με αφορμή την φτωχή αγωνιστική παρουσία τους την εφετινή σεζόν, αποτέλεσε θέμα συζήτησης και στα διεθνή ΜΜΕ.

Μάλιστα, η ηλεκτρονική έκδοση της γερμανικής εφημερίδας «BILD» φιλοξένησε δηλώσεις του Μάρκο Μάριν, ο οποίος τάχθηκε στο πλευρό του διοικητικού ηγέτη της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ.

«Ο πρόεδρος έχει απόλυτο δίκιο. Ο Ολυμπιακός πρέπει να είναι πρωταθλητής κάθε χρόνο. Τους τελευταίους δύο με τρεις μήνες, δείξαμε ελάχιστα πράγματα απ’ αυτά που χρειάζεται κάποιος για να γίνει πρωταθλητής», τόνισε αρχικά ο Γερμανός μεσοεπιθετικός, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στις εξαιρετικές συνθήκες που έχει συναντήσει στην ομάδα του Πειραιά:

«Έχουμε τα πάντα εδώ. Οι συνθήκες είναι εξαιρετικές και επομένως δεν έχουμε καμιά δικαιολογία γι’ αυτά που έχουμε παρουσιάσει. Μου λείπει να δω τη νοοτροπία νικητή που χρειάζεται και τη θέληση από όλους να δώσουν τα πάντα στο γήπεδο. Κι αυτό δεν επιτρέπεται να γίνεται».

Πηγή: sport24.gr

Πηγή φωτό: Eurokinissi