Το άγριο «μπάσιμο» του Τσαρλς Μπάρκλεϊ στον Τραμπ! [βίντεο]

03/04/18 • 15:24 | UPD 03/04/18 • 15:24

Ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ έχει άποψη για την πολιτική και τα κοινωνικά θέματα. Την εκφράζει ξεκάθαρα και αυτή τη φορά επιτέθηκε ευθέως στον Ντόναλντ Τραμπ

Ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ έχει άποψη για την πολιτική και τα κοινωνικά θέματα. Την εκφράζει ξεκάθαρα και αυτή τη φορά επιτέθηκε ευθέως στον Ντόναλντ Τραμπ.

Ο θρύλος του ΝΒΑ δέχτηκε σχετική ερώτηση και είπε:

«Κοίτα, ποτέ δεν μιλάω άσχημα για τον Πρόεδρο, αλλά θα προσπαθήσω να είμαι ειλικρινής» ειπε αρχικά ο Barkley, πριν ξεσπάσει: «Ποτέ ξανά στην ζωή μου δεν έχω υπάρξει πιο εκνευρισμένος και πιο αηδιασμένος από ότι είμαι τώρα. Όλος αυτός ο αναβρασμός κάθε μέρα, τα tweets, οι προσλήψεις και οι απολύσεις. Σκέφτομαι πράγμτα όπως, κοίτα φίλε, είμαι ευλογημένος και το ίδιο είσαι κι εσύ. Δεν πρόκειται όλα αυτά να έχουν μεγάλη επιρροή στην ζωή μου. Αλλά έχω ανθρωπιά.

Θέλω όλοι να έχουν καλή ζωή. Θέλω όλοι να έχουν καλή δουλειά και τα παιδιά τους να πάνε σχολείο, θέλω τα παιδιά τους να είναι ασφαλή. Θέλω όλοι να έχουν την οικονομική ευκαιρία να πετύχουν. Και θέλω να σιγουρευτώ ότι ο κόσμος δεν θα ξεχάσει στο DACA (Πρόγραμμα του Barrack Obama για τους μετανάστες που ειχαν βρεθεί παράνομα στις ΗΠΑ όταν ήταν ανήλικοι αλλά είχαν την ευκαιρία να αποκτήσουν άδεια εργασίας αν είχαν τα κατάλληλα χαρτιά, το οποίο κατήργησε ο Trump) και τα δημόσια σχολεία μας.

Δεν θέλω να ξεχάσουμε τους φτωχούς ανθρώπους στο Πουέρτο Ρίκο. Παρακολουθουσα ειδήσεις χθες το βράδυ και 6 μήνες αργότερα δεν έχουν ακόμα ρεύμα. Και δεν τους αναφέρουμε πλέον, Σπαταλάμε χρόνο με την Ρωσία και την Stormy Daniels (σ.σ πορνοστάρ που υποστηρίζει ότι είχε σχέση με τον Trump). Είναι γελοίο».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Πηγή: sport-fm.gr