Θα «κρεμάσει τα παπούτσια του» στην ΑΕΚ ο Τσιγκρίνσκι

30/03/18 • 20:27 | UPD 30/03/18 • 20:27

Από την πρώτη στιγμή, όταν η ΑΕΚ κατέθεσε την πρόταση για επέκταση της συνεργασίας τους, ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι ήταν απολύτως θετικός

Από την πρώτη στιγμή, όταν η ΑΕΚ κατέθεσε την πρόταση για επέκταση της συνεργασίας τους, ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι ήταν απολύτως θετικός. Στην Ελλάδα και συγκεκριμένα τους Κιτρινόμαυρους, άλλωστε, είναι ευτυχισμένος και δεν είχε κανένα λόγο να ψάξει κάτι άλλο. Η Ενωση, από την πλευρά της, είναι απολύτως ικανοποιημένη από τον Ουκρανό, οπότε ήταν θέμα χρόνου να λυθούν και όλα τα τυπικά θέματα και να μπουν οι υπογραφές για να είναι και επίσημη η ανανέωση του συμβολαίου.

Και είναι από το απόγευμα της Παρασκευής, με την ΑΕΚ να προχωρά στη σχετική ανακοίνωση, επιβεβαιώνοντας και την κοινή διάθεση που υπάρχει για συνεργασία ακόμη και μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής καριέρας του Τσιγκρίνσκι! «Ανανέωση συμβολαίου μέχρι το 2020, δικαίωμα ανανέωσης για ένα ακόμα χρόνο και προοπτική να μείνει στην ΑΕΚ για πάντα! Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι συνεχίζει την καριέρα του με την κιτρινόμαυρη φανέλα!», ανέφερε η Κιτρινόμαυρη ΠΑΕ, κλείνοντας με τον καλύτερο τρόπο και όσο πιο γρήγορα γινόταν το συγκεκριμένο θέμα.

«Πάμε για το πρωτάθλημα»!

Μετά τις υπογραφές και τις ανακοινώσεις, ο Ουκρανός αμυντικός μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΑΕΚ.

 «Δεν μπορούσα να σκέφτομαι πριν από δύο χρόνια, όταν ήρθα στην ΑΕΚ, το πόσο θα έμενα εδώ, αλλά είμαι χαρούμενος που πλέον θα μπορώ να θεωρώ τον εαυτό μου μέρος της ιστορίας της ομάδας. Σε αυτή την ομάδα δούλεψα με επαγγελματίες και κατάφερα να επανέλθω στο επίπεδο που ήθελα. Δε θα μιλήσω για τα πέντε βήματα που απομένουν μέχρι το πρωτάθλημα, αλλά για το πρώτο που μας περιμένει την Κυριακή με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. Θα παλέψουμε για το στόχο μας βήμα βήμα και το σημαντικό είναι το τέλος της διαδρομής να μας βρει στην κορυφή», είπε για το νέο συμβόλαιο, για να καταλήξει σε άπταιστα ελληνικά: «Πάμε για το πρωτάθλημα»!