Συγκινεί ο Βαλβέρδε: Έγραψε μήνυμα στα ελληνικά [εικόνες ]

30/03/18 • 15:50 | UPD 30/03/18 • 15:50

Στο διπλό του πέρασμα από τον πάγκο του Ολυμπιακού, ο Ερνέστο Βαλβέρδε κέρδισε την εκτίμηση όλου του ελληνικού κοινού, με τον ίδιο να βάζει για πάντα στην καρδιά του τη χώρα μας

Στο διπλό του πέρασμα από τον πάγκο του Ολυμπιακού, ο Ερνέστο Βαλβέρδε κέρδισε την εκτίμηση όλου του ελληνικού κοινού, με τον ίδιο να βάζει για πάντα στην καρδιά του τη χώρα μας.

Πλέον βρίσκεται σε μία από τις μεγαλύτερες ομάδες του κόσμου, την Μπαρτσελόνα, με την οποία στοχεύει φέτος να κατακτήσει το νταμπλ στην Ισπανία αλλά και το Champions League.

Ωστόσο, παρά το φόρτο εργασίας του και την καθημερινή πίεση στη Βαρκελώνη, όποτε έρχεται σε επαφή με την Ελλάδα, δεν χάνει την ευκαιρία να εκφράσει πόσο πολύ την αγαπά. Και μάλιστα γράφοντας στη γλώσσα μας!

Στο πλαίσιο των Δημοπρασιών Αγάπης που έρχονται για 7η συνεχόμενη χρονιά στην 24Media, ζητήθηκε από τον Ερνέστο Βαλβέρδε να υπογράψει ένα λάβαρο της Μπαρτσελόνα. Ο “Τσινγκούρι” όχι μόνο το υπέγραψε, άλλα έστειλε μήνυμα στη χώρα μας γράφοντάς το ο ίδιος στα ελληνικά.

“Με τη σκέψη και την καρδιά πάντα στην Ελλάδα”, ήταν το μήνυμα που έγραψε ο Ερνέστο Βαλβέρδε στο λάβαρο το οποίο θα δημοπρατηθεί για καλό σκοπό, μαζί με τη φανέλα του Τζόρντι Άλμπα με τις υπόγραφές των παικτών της Μπαρτσελόνα!

 

Πηγή: Sport24.gr