Λαρεντζάκης σε Μπουφόν: Μακάρι ΑΕΚ και Γιουβέντους να κατακτήσουν το Champions League!

29/03/18 • 21:58 | UPD 29/03/18 • 21:58

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης έχει γίνει πλέον παγκόσμιο Viral χάρη στο κλέψιμο που έκανε κόντρα στην Στρασμπούρ και θύμισε τερματοφύλακα

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης έχει γίνει πλέον παγκόσμιο Viral χάρη στο κλέψιμο που έκανε κόντρα στην Στρασμπούρ και θύμισε τερματοφύλακα.

Η αρχή έγινε από το Bleacher Report, για να ακολουθήσει ο σπουδαίος Τζιανλουίτζι Μπουφόν ο οποίος αποθέωσε τον γκαρντ της ΑΕΚ με post του στο Instagram. Και ο Λαρεντζάκης δεν γινόταν να μην απαντήσει σε ένα παιδικό του είδωλο.

Με ένα όμορφο post στο Instagram που περιλαμβάνει μία κοινή φωτογραφία των δυο τους, όπου στη μία πλευρά ο Λαρεντζάκης κάνει το κλέψιμο με μπλοζόν και στην άλλη πλευρά ο Μπουφόν κάνει μία μεγάλη απόκρουση, ο διεθνής γκαρντ έγραψε σχετικά: «Τζιανλουίτζι Μπουφόν, είναι μεγάλη τιμή όταν ένα παιδικός σου είδωλο κάνει αναφορά στο όνομά σου! Το εκτιμώ σπουδαίε Λουίτζι και ελπίζω η ΑΕΚ και η Γιουβέντους να πανηγυρίσουν και οι δύο στο τέλος της χρονιάς την κατάκτηση του Champions League»!

Η αναφορά βέβαια του Λαρεντζάκη στο Champions League δεν είναι τυχαία, αφού η μεν ΑΕΚ στοχεύει στην κατάκτηση του Basketball Champions League, η δε Γιουβέντους στην κατάκτηση του Champions League στο ποδόσφαιρο, όπου αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην προημιτελική φάση, ούσα έτοιμη να αντιμετωπίσει την Ρεάλ Μαδρίτης.

Δείτε το όμορφο post του Λαρεντζάκη:

Πηγή: sport24.gr