Πώς η ΑΕΚ φέρνει το Final 4 του Basketball Champions League στο ΟΑΚΑ

26/03/18 • 20:51 | UPD 26/03/18 • 20:51

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η διοργάνωση του Final 4 του Basketball Champions League στο ΟΑΚΑ, σε περίπτωση που η ΑΕΚ πάρει το «εισιτήριο» από τα προημιτελικά

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η διοργάνωση του Final 4 του Basketball Champions League στο ΟΑΚΑ, σε περίπτωση που η ΑΕΚ πάρει το «εισιτήριο» από τα προημιτελικά.

Η Ένωση υποδέχεται το απόγευμα της Τετάρτης (28/3) στις 19:30 την Στρασμπούρ στον πρώτο αγώνα της φάσης των «8» της διοργάνωσης της FIBA και ο επαναληπτικός θα λάβει χώρα στις 4 Απριλίου στην Γαλλία στις 21:30.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Onsports, σε περίπτωση που το «συγκρότημα» του Ντράγκαν Σάκοτα καταφέρει να πάρει το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση, τότε το Final 4 θα διεξαχθεί στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων στο Μαρούσι.

Άλλωστε, θέληση της FIBA είναι η διοργάνωση του Final 4 σ’ ένα μεγάλο ευρωπαϊκό γήπεδο και από τις ομάδες που μετέχουν στα προημιτελικά, μόνο η ΑΕΚ διαθέτει την έδρα που πληροί τις προδιαγραφές. Αυτός ήταν και ο λόγος που οι δύο πλευρές είχαν ξεκινήσει επαφές έπειτα από την κλήρωση της Ένωσης με την Νίμπουργκ για τους «16» του Basketball Champions League.

Πηγή: onsports.gr