Απορρίφθηκε η έφεση του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με την ΑΕΚ – Παραμένει το -3

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Απορρίφθηκε η έφεση του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με την ΑΕΚ – Παραμένει το -3

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Εφέσεων, Δημήτρης Σκουτέρης, απέρριψε την έφεση του Ολυμπιακού για τον αγώνα με την ΑΕΚ και η ποινή των -3 βαθμών παραμένει οριστικά.

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν τιμωρηθεί πρωτόδικα και με δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών αλλά και 90.000 ευρώ πρόστιμο για όσα συνέβησαν στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στο παιχνίδι πρωταθλήματος με την «Ένωση».

[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version