Αποκάλυψη: Ο Βασιλειάδης είχε απαγορεύσει τη μετακίνηση οπαδών της ΑΕΚ στη Θεσσαλονίκη πριν αθωωθεί ο ΠΑΟΚ

12/03/18 • 14:18 | UPD 12/03/18 • 16:28

Ερωτηματικά προκαλεί η αποκάλυψη ότι ο Γιώργος Βασιλειάδης τρεις ημέρες πριν από το ντέρμπι της Τούμπας του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ και ενώ ήταν σε ισχύ η τιμωρία έδρας της ομάδας της Θεσσαλονίκης είχε εκδώσει απόφαση για μη μετακίνηση οπαδών των φιλοξενούμενων. 

Ειδικότερα, την περασμένη Πέμπτη 8 Μαρτίου αναρτήθηκε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ απόφαση του κ. Βασιλειάδη, με την οποία απαγορευόταν η μετακίνηση των οργανωμένων φιλάθλων της ΑΕΚ στη Θεσσαλονίκη για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι τίτλου μεταξύ των δύο ομάδων.

«Αποφασίζουμε την απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ. καθώς και τη διάθεση εισιτηρίων σε αυτούς κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 25ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE, αγωνιστικής περιόδου 2017 – 2018, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ – Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ., ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή, 11-03-2018 και ώρα 19:30 μ.μ. στο γήπεδο Τούμπας, για εξαιρετικούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας».

Τελικά τα ξημερώματα της Κυριακές ο ΠΑΟΚ αθωώθηκε από την επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ και η κίνηση του κ. Βασιλειάδη αποδείχθηκε προφητική!