Οι μπασκετμπολίστριες που έπαιξαν έξι παρατάσεις πήγαν στο Ρουκ Ζουκ [βίντεο]

05/03/18 • 20:53 | UPD 05/03/18 • 20:53

Mία μέρα αφότου έγιναν θέμα σε όλη την Ελλάδα λόγω των έξι παρατάσεων που έπαιξαν απέναντι στη Νίκη Λευκάδα, οι παίκτριες της Δάφνης Αγ. Δημητρίου βρέθηκαν στο «Ρουκ Ζουκ».

Η Μαρία Μανώλη, η Ρούλα Μούλη, η Έλενα Βλάνη, η Ζέφη Γιαμπάνη και η Μαρία Τετενέ συμμετείχαν στο τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1 (σ.σ.: τα γυρίσματα έγιναν πριν από μερικές εβδομάδες) και… κέρδισαν.

Η «Δάφνη είσαι αφού», όπως ονομαζόταν η ομάδα τους, πέρασε στον τελικό και μάλιστα κέρδισε 800 ευρώ μέσα από τις τρεις δοκιμασίες με τις λέξεις – κλειδιά. Μπορεί μάλιστα να δυσκολεύτηκαν στις λέξεις «οικοδομή» και «λίμνες της Ελλάδας», αλλά το σημαντικό είναι πως πέτυχαν το απόλυτο με το «Ολυμπιακός».

Οι τέσσερις πρώτες βρήκαν τις λέξεις που παρέπεμπαν στον Ολυμπιακό, όπως τις επέλεξε η Μαρία Τετενέ και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την Τρίτη (6/3).

Θυμίζουμε ότι στο ίδιο τηλεπαιχνίδι συμμετείχε φέτος -με τους φίλους του- κι ο Βαγγέλης Μάντζαρης, ο οποίος μάλιστα είχε κάνει μια… εξομολόγηση στη Ζέτα Μακρυπούλια, που είχε συζητηθεί αρκετά την περίοδο που προβλήθηκε το συγκεκριμένο επεισόδιο.

Πηγή: Sport24.gr