Βίντεο-σοκ «καίει» τον ΠΑΟΚ: Ο δράστης που τραυμάτισε τον Γκαρθία πανηγυρίζει με χειρονομίες!

02/03/18 • 17:23 | UPD 02/03/18 • 17:58

Τελετουργικό με σημάδι και κλειστό ρολό από τον συλληφθέντα χούλιγκαν του ΠΑΟΚ. Δείτε το αποκλειστικό βίντεο του to10.gr που τον δείχνει να σημαδεύει, να πετυχαίνει στο πρόσωπο τον Οσκαρ Γκαρθία και εν συνεχεία να πανηγυρίζει με χειρονομίες!

Ο χούλιγκαν (που έχει ήδη συνελήφθη και θα λογοδοτήσει για τις πράξεις του), στο παρακάτω βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα να σημαδεύει με σκοπό να πετύχει τον Οσκαρ Γκαρθία. Και σαν να μην έφτανε αυτό, αφού τον πετυχαίνει και τον τραυματίζει στο πρόσωπο, εν συνεχεία κάνει και… πανηγυρικές χειρονομίες προς τον Ισπανό τεχνικό.

Η υπόθεση, βεβαίως, ξεπερνάει την πλάκα. Και υπεύθυνος για ό,τι συνέβη, τόσο εκείνη την ημέρα, όσο και για τη χυδαία προπαγάνδα που ακολούθησε είναι φυσικά και ο ΠΑΟΚ. Οι Θεσσαλονικείς προσπάθησαν να παρουσιάσουν τον Γκαρθία ως… ηθοποιό.

Το ρολό που πέταξε ο οπαδός του ΠΑΟΚ, όχι μόνο ήταν κλειστό, αλλά είχε και μοναδικό στόχο τον Οσκαρ Γκαρθία. Κάτι, βεβαίως, που προκύπτει ξεκάθαρα και από το γεγονός ότι η αστυνομία τον συνέλαβε και ο ίδιος θα υποστεί τις συνέπειες.

ΤΟ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΝΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΟΠΑΔΟΥ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

Πηγή: to10.gr