Η «εκπρόθεσμη αντικατάσταση του Γκαρθία» και η θέση του ΠΑΟΚ

26/02/18 • 13:20 | UPD 26/02/18 • 13:20

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έδωσε στη δημοσιότητα το επίσημο έγγραφο το οποίο παραδίδεται από τις ομάδες στους αξιωματούχους κάθε αγώνα 75 λεπτά πριν από την σέντρα. Αυτό φέρει πάνω τις υπογραφές των ανθρώπων του Ολυμπιακού και βάσει αυτού του εγγράφου συμπληρώνεται το φύλλο αγώνα.

Από την πλευρά του ο Ολυμπιακός έχει δημοσιοποιήσει το διορθωμένο από τον Αρετόπουλο «φύλλο αγώνα» κάτι που έγινε εκπρόθεσμα 15 λεπτά πριν από την έναρξη του ντέρμπι, όπως υποστηρίζουν και μπορούν να αποδείξουν οι ασπρόμαυροι».

Πάντως δεν είναι το σημαντικότερο η εμπρόθεσμη ή εκπρόθεσμη δήλωση του Καταλανού προπονητή (ο κ. Καραπαπάς έχει διαπίστευση της Λίγκας και σωστά βρισκόταν στον αγωνιστικό χώρο), αν και αποτελεί ένα «όπλο» στα χέρια του ΠΑΟΚ.

Το πιο σημαντικό, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες και υποστηρίζουν οι άνθρωποι του «Δικεφάλου», είναι το γεγονός της άρνησης του Ισπανού τεχνικού επί δεκαπέντε λεπτά να εξεταστεί από τον γιατρό του αγώνα, όπως επίσης και το «παίρνω την ομάδα» του Σάββα Θεοδωρίδη, χωρίς να υπάρχει εντολή η απόφαση από τον διαιτητή της αναμέτρησης, ο οποίος ακολούθησε της αποχώρησης των «ερυθρόλευκων» από το γήπεδο.

Πηγή: gazzetta.gr