Επίθεση στον Σάββα Θεοδωρίδη και απειλές καταγγέλλει ο Ολυμπιακός

25/02/18 • 21:03 | UPD 25/02/18 • 21:03

Ο τραυματισμός του Όσκαρ Γκαρθία και η αποχώρηση του αρχικά για τα αποδυτήρια και εν συνεχεία για το Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης προκειμένου να υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις, έφερε εντονο εκνευρισμό στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, σύμφωνα με την ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Ο τραυματισμός του Όσκαρ Γκαρθία και η αποχώρηση του αρχικά για τα αποδυτήρια και εν συνεχεία για το Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης προκειμένου να υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις, έφερε έντονο εκνευρισμό στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, σύμφωνα με την ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Οι «ερυθρόλευκοι» καταγγέλουν επίθεση με σπρώξιμο του Λούμπος Μίχελ στον Σάββα Θεοδωρίδη, με τους Φρασνουά Μοδέστο, Κώστα Καραπαπά και Κυριάκο Δουρέκα να γίνονται ασπίδα για τον αντιπρόεδρο του Ολυμπιακού, απομακρύνοντας τον Σλοβάκο από το σημείο.

Σύμφωνα με τους Πειραιώτες, ακόμη μεγαλύτερη αίσθηση προκαλούν οι απειλές που ισχυρίζονται ότι εκτόξευσε ο Μάκης Γκαγκάτσης, διευθύνων σύμβουλος και αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

«Πώς θα φύγετε από εδώ; Θα χορτάσετε πέτρες», καταγγέλουν οι «ερυθρόλευκοι» ότι εκστόμισε απειλητικά ο Μάκης Γκαγκάτσης.

Τέλος οι Πειραιώτες τόνιζαν ότι ο γιατρός του αγώνα που κλήθηκε να εξετάσει τον Όσκαρ Γκαρθία μετά τον τραυματισμό του, φορούσε φόρμα του ΠΑΟΚ.

Πηγή:sport24.gr