Κωνσταντίνου σε παίκτες Παναθηναϊκού: Την 1η Μαρτίου θα πληρωθείτε κανονικά

23/02/18 • 19:09 | UPD 23/02/18 • 19:09

Ο Κωνσταντίνου ζήτησε από τους παίκτες να κάνουν λίγη ακόμη υπομονή, καθώς όπως δεσμεύτηκε απέναντί τους την 1η Μαρτίου θα έχουν πληρωθεί κανονικά

Νέα υπόσχεση από τη διοίκηση του Παναθηναϊκού προς τους παίκτες. Λίγη ώρα μετά την σκληρή ανακοίνωση που εξέδωσαν οι παίκτες του «τριφυλλιού» κατά της ιδιοκτήτριας αρχής και της διοίκησης για τη μη τήρηση των υποσχέσεων που τους έχουν δοθεί κατά καιρούς σχετικά με τα χρήματα που τους οφείλονται, ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βασίλης Κωνσταντίνου μετέβη στις εγκαταστάσεις της ομάδας στο Κορωπί.

Ο παλαίμαχος παίκτης της ομάδας ζήτησε από τους παίκτες να κάνουν λίγη ακόμη υπομονή, καθώς όπως δεσμεύτηκε απέναντί τους την 1η Μαρτίου θα έχουν πληρωθεί κανονικά. Αυτό που αξίζει να επισημανθεί είναι ότι ο Βασίλης Κωνσταντίνου δεν γνώριζε για την ανακοίνωση που είχαν εκδώσει οι παίκτες όταν μετέβη στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, ωστόσο, ενημέρωσε τους παίκτες μέσω των αρχηγών ότι οι πληρωμές θα γίνουν την 1η Μαρτίου. Μάλιστα, μετέφερε στους παίκτες ότι υπάρχει σημαντικός λόγος (οικονομικός) που θα πρέπει τη συγκεκριμένη ημερομηνία να γίνουν οι πληρωμές, όπως τον έχει διαβεβαιώσει ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ