Χιμένεθ σε Μασούντ: Μη διανοηθείς να ζητήσεις συγγνώμη

23/02/18 • 19:06 | UPD 23/02/18 • 19:07

Όπως συνηθίζει να κάνει ο Μανόλο Χιμένεθ έπειτα από κάθε αναμέτρηση, μάζεψε τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ για να τους μιλήσει, προκειμένου να ξεκινήσει η προσπάθεια να αφήσουν πίσω τους τον αποκλεισμό και να εστιάσουν στην Ελλάδα και στην προσπάθεια κατάκτησης του νταμπλ!

Ωστόσο λίγο προτού ξεκινήσει ο Σεβιγιάνος τεχνικός, ο Μασούντ ζήτησε να απευθυνθεί στο τεχνικό τιμ και τους συμπαίκτες του, με τον Μανόλο να αντιδράει άμεσα…

«Μη διανοηθείς να σκεφτείς να ζητήσεις συγγνώμη. Δεν πιστεύω αυτό να θες να μας πεις; Δεν υπάρχει κανένας λόγος! Κανείς που προσπαθεί δεν οφείλει να ζητάει συγγνώμη. Εγώ στην καριέρα μου τέτοια ευκαιρία δεν έχασα ποτέ γιατί δεν είχα καταφέρει να βρεθώ σε αυτή τη θέση μπροστά από το τέρμα. Εσύ το έκανες γιατί το προσπάθησες και το έψαξες. Και γενικά κατέβαλλες μεγάλη προσπάθεια σε όλο το ματς», ήταν τα λόγια του Χιμένεθ που δεν άφησε τον Ιρανό να πάρει τον λόγο και μάλιστα του εξήγησε πως: «πρόσεξε γιατί θα βάλω τους συμπαίκτες του από τα δεξιά κι απ’ τα αριστερά και αν ζητήσεις συγγνώμη θα πρέπει να περάσεις από μέσα και εκείνοι θα σε χτυπάνε».

Πηγή: gazzetta.gr