Γκαντεμιά για Κουτίνιο: Διέρρηξαν το σπίτι του και γερανός πήρε το αυτοκίνητό του

20/02/18 • 17:50 | UPD 20/02/18 • 17:50

Η Δευτέρα (19/2) σίγουρα δεν ήταν η καλύτερα ημέρα για τον Φιλίπε Κουτίνιο. Ο Βραζιλιάνος μέσος της Μπαρτσελόνα μέσα σε λίγες ώρες είδε γερανό να σηκώνει το αυτοκίνητό του για παράνομο παρκάρισμα και το σπίτι στο οποίο διαμένει να έχει διαρρηχθεί από ληστές.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Αφού δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην αναμέτρηση με την Τσέλσι, ο Κουτίνιο παρέμεινε στη Βαρκελώνη και αποφάσισε να κάνει μία βόλτα με φίλους και την οικογένεια του.

Πήγε λοιπόν το απόγευμα σε κεντρικό σημείο της καταλανικής πρωτεύουσας για να απολαύσει τα αξιοθέατα, μόνο που όταν γύρισε απουσίαζε το αυτοκίνητο του. Συγκεκριμένα, γερανός της αστυνομίας το είχε σηκώσει για παράνομο παρκάρισμα. Ο Βραζιλιάνος ενημερώθηκε για τη διαδικασία που έπρεπε να ακολουθήσει και πήγε να πάρει πίσω το πολυτελές όχημα του.

Λίγες ώρες αργότερα βγήκε με την ίδια παρέα για φαγητό και όταν επέστρεψε στο σπίτι διαπίστωσε ότι αυτό είχε παραβιαστεί. Κλέφτες είχαν χρησιμοποιήσει τη διπλανή οικοδομή στην οποία γίνονται έργα για να μπορέσουν να εισβάλουν στο σπίτι και να αφαιρέσουν ό,τι μπορούσαν.

Αμέσως ο Κουτίνιο ειδοποίησε την αστυνομία η οποία πήγε στο σπίτι του Βραζιλιάνου και προέβη σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να μπορέσει να διαλευκάνει την υπόθεση. Αν μη τι άλλο δεν ήταν η ημέρα του Βραζιλιάνου…

Πηγή: Sport24.gr