ΠΑΟΚ για Καρσίγιακα: Πάμε χωρίς φόβο, μοιρασμένες οι πιθανότητες

14/02/18 • 16:55 | UPD 14/02/18 • 16:55

Την πεποίθηση πως ο ΠΑΟΚ έχει τη δυνατότητα να προκριθεί απέναντι στην Καρσίγιακα, αντίπαλο που του προέκυψε στη σημερινή κλήρωση για τους «16» του Champions League, που έγινε στη Γενεύη, διατηρούν τα στελέχη του «Δικεφάλου».

Σε αυτό το πνεύμα τοποθετήθηκαν, μετά τη διαδικασία, τόσο ο Μπάνε Πρέλεβιτς, που βρέθηκε στην ελβετική πόλη, ως εκπρόσωπος των «ασπρόμαυρων», όσο και ο Ηλίας Παπαθεοδώρου.

«Και οι τρεις ομάδες που ήταν πιθανοί μας αντίπαλοι είναι σε υψηλό ευρωπαϊκό επίπεδο, αλλά δεν είναι ομάδες που μπορούν να μας προκαλέσουν φόβο. Αυτό ακριβώς ισχύει και για την Καρσίγιακα. Είναι μία δυνατή ομάδα, αγωνίζεται σε ένα πολύ δυνατό πρωτάθλημα, αλλά οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες. Σε μία σειρά δύο αγώνων, με εντός και εκτός έδρας παιχνίδια, η ψυχολογία αλλάζει αρκετές φορές, πολλά μπορούν να παίξουν ρόλο, όλα είναι πιθανά», ανέφερε, αρχικά, ο διοικητικός επικεφαλής του ΠΑΟΚ.

Πρόσθεσε ο Πρέλεβιτς, ο οποίος είχε την πρώτη επαφή, μετά την κλήρωση, με τον τζένεραλ μάνατζερ της Καρσίγιακα, Σελίμ Σινάρ, αναφέροντας: «Γενικά, νομίζω ότι το επίπεδο της διοργάνωσης είναι υψηλό, αλλά δίνει σε όλους τη δυνατότητα, εφόσον παίξουν καλά, να διεκδικήσουν κάτι και από ότι βλέπω, όλες σχεδόν οι ομάδες έχουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν ως το τέλος την πρόκρισή τους στο φάιναλ φορ. Ελπίζω και εύχομαι να είμαστε δυνατοί και εμείς σε αυτή τη διαδικασία που ξεκινά απέναντι σε μία ομάδα που τη γνωρίζουμε καλά, και σαν οργανισμό γιατί και επίσημα, αλλά και φιλικά παιχνίδια έχουμε παίξει μαζί τους. Μετά έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον το ζευγάρι που μας αναλογεί, με Μούρθια και Τενερίφη. Tα τοπικά ντέρμπι έχουν άλλη ψυχολογία, αλλά αυτό είναι κάτι που για να μας απασχολήσει θα πρέπει πρώτα να περάσουμε την Καρσίγιακα. Αυτή είναι η ομάδα που μας απασχολεί αυτή την στιγμή».