Το κορυφαίο πέναλτι-«μαϊμού» του 2018, έκρινε το Εργοτέλης-Αναγέννηση [βίντεο]

05/02/18 • 18:04 | UPD 05/02/18 • 18:05

Με ένα απίθανο πέναλτι έχασε το παιχνίδι με τον Εργοτέλη η Αναγέννηση Καρδίτσας με τον διαιτητή Κακρίδη να δείχνει την άσπρη βούλα για χέρι που έγινε εκτός της μεγάλης περιοχής!

Ο Εργοτέλης επικράτησε 1-0 της Αναγέννησης Καρδίτσας την Κυριακή, χάρη σε ένα απίθανο πέναλτι που καταλόγισε ο διαιτητής Κακρίδης. Ο Γκέκας μπορεί να το απέκρουσε, όμως ο Κάιπερς με δεύτερη προσπάθεια σκόραρε και τελικά έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.

Ωστόσο, το πέναλτι αυτό δεν έπρεπε να καταλογιστεί ποτέ. Ο ποδοσφαιριστής της Αναγέννησης Καρδίτσας, Καραγιάννης, έκανε χέρι αλλά εμφανέστατα ήταν εκτός περιοχής. Ο Πειραιώτης ρέφερι όμως και ο βοηθός του Αδαμόπουλος, δεν είδαν καλά και έδωσαν την παράβαση εντός περιοχής καταλογίζοντας πέναλτι.

Το γεγονός αυτό έφερε και την αντίδραση του προπονητή της Αναγέννησης, Γιώργου Βαζάκα, ο οποίος ανέβασε στο facebook την φάση κι έγραψε: «Ο διαιτητής κύριος Κακριδής που στο τέλος την πήρε πάνω του τη φάση και ο επόπτης από την Καλαμάτα που έδωσε το πέναλτι από την απέναντι πλευρά τι έχουν να πουν γι’ αυτό το ανθρώπινο λάθος που καταδίκασε την Αναγέννηση Καρδίτσας και την οδήγησαν σε ήττα από αυτό το πέναλτι; Αυτοί πρέπει να λογοδοτήσουν».

Δείτε τη φάση στο 5:51:

Πηγή: gazzetta.gr

 

Δημοφιλή