Τελεσίγραφο της FIFA στην ΕΠΟ

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Τελεσίγραφο της FIFA στην ΕΠΟ

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Σύμφωνα με το joinsports.gr η FIFA παρενέβη δυναμικά για τα όσα γίνονται στην ΕΠΟ.

Με επιστολή της θέτει τελεσίγραφο προς την ΕΠΟ πείπου δύο εβδομάδων για να εφαρμόσει τον «νέο» Κώδικα Δεοντολογίας για τα μέλη της που διώκονται ποινικά.

Αν δεν το κάνει τότε η ομοσπονδία θα παραπεμφθεί στην Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων και αυτή θα αποφασίσει αν η Ελλάδα θα αποβληθεί από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις ή θα υπάρξει άλλη λύση, που κι αυτή θα είναι επώδυνη.

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Tags:
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version