πρόεδρο της ΕΠΟ

Έστειλαν φάκελο με σφαίρα στον πρόεδρο της ΕΠΟ Βαγγέλη Γραμμένο

28/12/17 • 20:04 | UPD 28/12/17 • 21:53

Τρισέλιδη τρομοκρατική επιστολή, η οποία συνοδευόταν από σφαίρα, εστάλη στον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο!

Τρισέλιδη τρομοκρατική επιστολή, η οποία συνοδευόταν από σφαίρα, εστάλη στον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο!

Λίγο μετά τις 12:30 το μεσημέρι της Πέμπτης (28/12) στα γραφεία της ΕΠΟ έφτασε ένας φάκελος με αποδέκτη τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας τον Βαγγέλη Γραμμένο. Αυτός όμως περιείχε μέσα μια απειλητική επιστολή και μια σφαίρα που είχαν ως στόχο να φοβίσουν τον πρόεδρο της ΕΠΟ. Η υπόθεση ερευνάται ήδη από το Τμήμα Εκβιαστών και την Αντιτρομοκρατική Μονάδα, ενώ αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και έχουν κληθεί μάρτυρες προκειμένου να καταθέσουν για την υπόθεση.

Η σφαίρα βρισκόταν τοποθετημένη σε φάκελο, ο οποίος περιείχε επίσης τρισέλιδη επιστολή με τρομοκρατικό περιεχόμενο, και το περιεχόμενο της εξετάζεται από τις Αρχές. Αξίζει να σημειωθεί ότι το βαρυσήμαντο αυτό περιστατικό συνέβη σε μια κρίσιμη περίοδο, όπου επιχειρείται η επάνοδος του ελληνικού ποδοσφαίρου στην ομαλότητα, ωστόσο κάποια «σκοτεινά κέντρα» εξακολουθούν να επιχειρούν να επιβάλλουν καθεστώς τρομοκρατίας.

Ο Βαγγέλης Γραμμένος βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και δεν έχει προβεί ακόμα σε κάποια δήλωση. Σύμφωνα με τις πληροφορίες αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις από την ΕΠΟ.

Η επίσημη ενημέρωση από την Αστυνομία για την επιστολή σοκ στον Γραμμένο αναφέρει τα εξής: «Μεσημβρινές ώρες σήμερα απεστάλη στα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας στου Γουδή φάκελος εντός του οποίου υπήρχε τρισέλιδη επιστολή και μια σφαίρα των 9mm. Προανακρίσεως επελήφθη η Διεύθυνση Ασφαλείας Αττικής».