Συγκλονίζουν τα όσα λέει

Να αυτοκτονήσει σκέφτεται ο πρώην άσος της Άρσεναλ Εμανουέλ Έμπουε

24/12/17 • 19:22 | UPD 24/12/17 • 21:35

Παρακαλάει να του δώσουν δουλειά και αποκαλύπτει ότι συχνά σκέπτεται την αυτοκτονία γιατί έχει φτάσει σε δύσκολη κατάσταση

Συγκλονίζει η εξομολόγηση του Εμάνουελ Εμπουέ στην «Daily Mirror».

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Άρσεναλ και της Γαλατασαράι αποκαλύπτει ότι οι σπατάλες του παρελθόντος τον έχουν οδηγήσει στη χρεοκοπία με αποτέλεσμα να μην έχει χρήματα για να φάει και σπίτι να μείνει!

Μάλιστα ο ίδιος δεν διστάζει να παραδεχθεί ότι περνούν από το μυαλό μέχρι και σκέψεις να αυτοκτονήσει!

Πριν από δύο μήνες, εξάλλου, έγινε γνωστό ότι πάσχει από HIV κάνοντας την κατάστασή του ακόμα πιο δύσκολη.
Δεν είναι μόνο η ασθένειά του, αν και μπροστά σε αυτή όλα τα υπόλοιπα μοιάζουν ασήμαντα. Ο 34χρονος με σπουδαία καριέρα σε Αγγλία και Τουρκία είναι άστεγος, χώρισε και κρύβεται από την αστυνομία και τους κλητήρες.

Παρακαλάει να του δώσουν δουλειά και αποκαλύπτει ότι συχνά σκέπτεται την αυτοκτονία. «Μόνο ο Θεός μπορεί να με βοηθήσει. Μόνο Εκείνος μπορεί να βοηθήσει να φύγουν αυτές οι σκέψεις από τον μυαλό μου», είπε και πρόσθεσε: «Υπάρχουν ημέρες που δεν θέλω να σηκωθώ. Θέλω να αυτοκτονήσω. Το έχω σκεφτεί σοβαρά. Μετά από όσα έχω ζήσει, σκέφτομαι τι είχα και λέω στον εαυτό μου ‘’είσαι αφελής. Γιατί δεν σκεφτόσουν καλύτερα;’’».

Το ποδόσφαιρο μόνο τον πληγώνει τώρα: «Βλέπω στην τηλεόραση παλιούς συμπαίκτες μου. Τους βλέπω χαρούμενους και χαίρομαι με αυτό, αλλά είναι πολύ σκληρό για εμένα να το βλέπω αυτό, στην κατάσταση που είμαι».