Ασύλληπτο βίντεο ρέφερι στο Ζενίτ – Λούμπε

18/12/17 • 13:25 | UPD 18/12/17 • 13:25

Η Ζενίτ επιβλήθηκε με 3-0 σετ επί της Λούμπε στον τελικό του παγκόσμιου πρωταθλήματος συλλόγων, όμως η φάση θα μνημονεύεται για πολλά χρόνια.

Η Ζενίτ Καζάν επιβλήθηκε με 3-0 σετ επί της Λούμπε Τσιβιτανόβα στον τελικό του παγκόσμιου πρωταθλήματος συλλόγων, όμως η φάση στο 25-25 θα μνημονεύεται για πολλά χρόνια.

Μπορεί η Λούμπε Τσιβιτανόβα να της έβαλε δύσκολα όμως η Ζενίτ Καζάν κατάφερε να κατακτήσει ακόμα ένα τρόπαιο. Η ομάδα του Αλέκνο επιβλήθηκε με 3-0 σετ (27-25, 25-22, 25-22) και κατέκτησε τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλήματος συλλόγων.

Από το παιχνίδι υπάρχουν πολλές φάσεις για να θυμάται κανείς, όμως μία θα μείνει σίγουρα στη μνήμη όλων για πολλά χρόνια.

Η Λούμπε είχε σετ μπολ στο πρώτο σετ με τον Κρίστενσον να σερβίρει με το σκορ στο 25-24 στέλνοντας την μπάλα στο φιλέ. Στην αμέσως επόμενη ο Αμερικανός πασαδόρος επέλεξε να παίξει πρώτο χρόνο με τον Καντελάρο η μπάλα βρήκε στο φιλέ και σύμφωνα με τον πρώτο διαιτητή κατέληξε άουτ. Ο κεντρικός της Λούμπε είπε αμέσως στον προπονητή του, Μεντέι, να ζητήσει βίντεο ρέφερι και εκείνο δικαίωσε τον διαιτητή.

Μόνο που όπως θα δείτε τόσο στην ακριβώς από πάνω φωτογραφία, αλλά και στο βίντεο που ακολουθεί η μπάλα δεν βρήκε την πλάγια γραμμή για χιλιοστά!

Πηγή: Sport24.gr