Σοκ στον Ολυμπιακό: Ρήξη χιαστού ο Αγραβάνης

15/12/17 • 11:16 | UPD 15/12/17 • 11:30

Ο Ολυμπιακός είναι πλέον ουσιαστικά αναγκασμένος να βγει στην αγορά για πάουερ φόργουορντ. Κι αυτό γιατί χάνει δεύτερο παίκτη στην ίδια θέση

Ισχυρό πλήγμα στον Ολυμπιακό. Ο τραυματισμός του Δημήτρη Αγραβάνη αποδεικνύεται σοβαρός, καθώς όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ 94,6 o Nίκος Ζέρβας, πληροφορίες αναφέρουν πως έχει υποστεί ρήξη χιαστού στο δεξί γόνατο.

Αυτό σημαίνει πως ο 23χρονος άσος θα χρειαστεί να υποβληθεί σε επέμβαση και τον περιμένει πολύμηνη απουσία από τα παρκέ, πιθανότατα δε θα χάσει και το υπόλοιπο της σεζόν.

Το κακό φαίνεται πως συνέβη με την ταχύτερη επιστροφή του στη δράση μετά από ένα χτύπημα στο γόνατο. Ο νεαρός πάουερ φόργουορντ είχε χάσει τα παιχνίδια των τελευταίων 2-3 εβδομάδων, αλλά πλέον θα λείψει για αρκετούς μήνες από τη δράση.

Ο Ολυμπιακός είναι πλέον ουσιαστικά αναγκασμένος να βγει στην αγορά για πάουερ φόργουορντ. Κι αυτό γιατί χάνει δεύτερο παίκτη στην ίδια θέση με σοβαρό τραυματισμό μετά τον Κιμ Τίλι. Βέβαια, με τις θέσεις των ξένων ήδη καλυμμένες θα πρέπει να «θυσιαστεί» κάποιος από τους υπάρχοντες

Πηγή: sport-fm.gr