Έφυγε με «μπηχτές» προς τους δημοσιογράφους ο Μουρίνιο [βίντεο]

13/12/17 • 09:19 | UPD 13/12/17 • 09:19

Αποχωρώντας από την αίθουσα Τύπου του «Κάρινγκτον», ο Μουρίνιο είπε: «Δεν σέβεστε τη Μπόρνμουθ. Δεν έχετε κανένα ενδιαφέρον για το παιχνίδι».

Με φανερή την ενόχλησή του για το γεγονός πως η συνέντευξη Τύπου περιορίστηκε σε ερωτήσεις για τον καυγά στο ντέρμπι με τη Σίτι, ο Ζοσέ Μουρίνιο αποχώρησε λέγοντας προς τους δημοσιογράφους ότι δεν έχουν κανέναν σεβασμό προς τη Μπόρνμουθ για το επερχόμενο ματς…

Ο Πορτογάλος τεχνικός, αν και γνώριζε πολύ καλά ότι κύριο και ίσως… μοναδικό θέμα συζήτησης με συνεχείς απορίες και πίεση για να γίνει αναφορά στις λεπτομέρειες του ζητήματος, υπέμεινε τη διαδικασία της συνέντευξης Τύπου την παραμονή του αγώνα με τους «cherries».

Jose was fed up with questions on 'milk-gate' ?

Posted by Match of the Day on Tuesday, 12 December 2017

Αποχωρώντας από την αίθουσα Τύπου του «Κάρινγκτον», ανέφερε: «Δεν σέβεστε τη Μπόρνμουθ… Δεν έχετε κανένα ενδιαφέρον για το παιχνίδι… Δεν θεωρείτε τόσο καλή ομάδα τη Μπόρνμουθ ώστε να πάρει κάτι καλό από το παιχνίδι; Δεν σέβεστε τον Χάου και τους παίκτες…» έλεγε ο Μουρίνιο, για να πάρει απάντηση από κάποιον πως: «Δεν είχαμε την ευκαιρία να σε ρωτήσουμε…».

Πηγή: Gazzetta.gr