Στο σημείο μηδέν η ομάδα

Σοκ στον Παναθηναϊκό: Αποσύρεται ο Θεοδωρόπουλος

12/12/17 • 16:20 | UPD 12/12/17 • 16:23

Ανακοίνωσε ότι αποσύρει την προσπάθειά του για εύρεση λύσης για τη σωτηρία του Παναθηναϊκού μια μέρα μετά την εκδήλωση ενδιαφέροντος.

Με γραπτή του δήλωση ο επιχειρηματίας Σπύρος Θεοδωρόπουλος μια μέρα μετά την εκδήλωση ενδιαφέροντος ανακοίνωσε ότι αποσύρει την προσπάθειά του για εύρεση λύσης για τη σωτηρία του Παναθηναϊκού.

Aναλυτικά η τοποθέτησή του:

«Πρόθεσή μου πάντα ήταν και είναι να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό, ειδικά τις δύσκολες στιγμές που περνάει, δημιουργώντας έναν μηχανισμό μακροπρόθεσμης λύσης για την ομάδα με πρωταγωνιστικό ρόλο να έχουν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές.

Από τη στιγμή που δημιουργήθηκαν προσδοκίες άμεσης επίλυσης του μεγάλου οικονομικού προβλήματος του Παναθηναϊκού, είμαι υποχρεωμένος να σταματήσω την προσπάθεια καθότι δεν ήταν ποτέ στις προθέσεις ή και στις δυνατότητές μου η εξεύρεση μαγικής λύσης για την ομάδα μας».

Οπως είχε ξεκαθαρίσει δεν θα έδινε λύση στον Παναθηναϊκό αναλαμβάνοντας όλα τα χρέη, αλλά μαζί με 2-3 ισχυρούς επιχειρηματίες θα δημιουργούσαν ένα μοντέλο σαν την Παναθηναϊκή Συμμαχία, το οποίο με τη στήριξη 300.000 φίλων της ομάδας, θα την έβγαζε από τη δύσκολη θέση. Αλλά βλέποντας ότι αυτή η πρόθεση του παρεξηγήθηκε, αναγκάστηκε να αποχωρήσει, αφήνοντας τον Παναθηναϊκό και πάλι στο σημείο μηδέν!