Ο Σεϊταρίδης διαψεύδει τον Αντωνιάδη για συνομιλία τους

12/12/17 • 14:44 | UPD 12/12/17 • 14:44

Ο Γιούρκας Σεϊταρίδης πάντως διέψευσε κατηγορηματικά τον παλαίμαχο άσο του Παναθηναϊκού και μάλιστα φάνηκε ιδιαίτερα ενοχλημένος.

Σε χθεσινές του δηλώσεις μετά τη συνάντηση με τον επιχειρηματία Σπύρο Θεοδωρόπουλο, ο Αντώνης Αντωνιάδης ανέφερε μεταξύ άλλων πως: «Θα γίνει άνοιγμα και σε νεότερους παλαίμαχους, ήδη εγώ ειδοποίησα τον Καραγκούνη και μου έκανε παράπονα ο Γιούρκας που δεν του το είπα και του απάντησα την επόμενη φορά θα είσαι κι εσύ μαζί μας».

Ο Γιούρκας Σεϊταρίδης πάντως διέψευσε κατηγορηματικά τον παλαίμαχο άσο του Παναθηναϊκού και μάλιστα φάνηκε ιδιαίτερα ενοχλημένος από την τοποθέτησή του (έβαλε τη λέξη «κύριος» σε εισαγωγικά), τονίζοντας στον λογαριασμό του στο facebook πως δεν είχε καμία επαφή με τον Αντωνιάδη.

Ο «κύριος» Αντωνιάδης δήλωσε ότι του έκανα παράπονα γιατί δε με ενημέρωσε για τη συνάντηση.Πότε έγινε αυτό «κύριε» Αντω…

Posted by Giourkas Seitaridis on Tuesday, 12 December 2017

«Ο «κύριος» Αντωνιάδης δήλωσε ότι του έκανα παράπονα γιατί δε με ενημέρωσε για τη συνάντηση.Πότε έγινε αυτό «κύριε» Αντωνιάδη,γιατί από όσο θυμάμαι δεν έχουμε μιλήσει ποτέ οι δυό μας,ούτε προσωπικά,ούτε τηλεφωνικά.Σταματήστε τις δηλώσεις που δεν ισχύουν,για τα μάτια του κόσμου…», έγραψε ο Σεϊταρίδης.

Πηγή: sdna.gr