Διαμαντίδης: Ευλογημένος για όσα έζησα – Υποψήφιος για Final 4 o Παναθηναϊκός

09/12/17 • 14:51 | UPD 09/12/17 • 14:53

«Είμαι ευλογημένος που έζησα αυτή την πορεία μέσα από τον αθλητισμό. Κρατώ τις ευχάριστες στιγμές, κατακτήσεις τροπαίων»

Στην εκπομπή «Γκολ χωρίς σύνορα» μίλησε ο Δημήτρης Διαμαντίδης και τόνισε πως ο Παναθηναϊκός είναι βασικός υποψήφιος για το Final 4. Επιπλέον ανέφερε πως είναι ευλογημένος για όσα πέτυχε στην καριέρα του, ενώ δεν ξέχασε την Εθνική ομάδα»

Αναλυτικά

«Η ομάδα πάει αρκετά καλά. Η νίκη επί του Ολυμπιακού ήταν κομβική, γιατί έδωσε μια τόνωση ψυχολογίας. Πιστεύω πως ο Παναθηναϊκός μπορεί να συνεχίσει καλά και είναι υποψήφιος για το Final Four. Δεν είναι εύκολο να πας εκεί, αλλά έχει όλες τις προϋποθέσεις να τα καταφέρει. Είμαι ευλογημένος που έζησα αυτή την πορεία μέσα από τον αθλητισμό. Κρατώ τις ευχάριστες στιγμές, κατακτήσεις τροπαίων, την πορεία με την Εθνική και όσα ήμασταν τυχεροί και ζήσαμε μαζί της»

Για την Εθνική ομάδα: «Τα παιδιά που αγωνίζονται θέλουν το καλύτερο. Πρέπει να είμαστε όλοι με την Εθνική. Ό,τι και να κάνουν αυτά τα παιδιά είμαστε μαζί τους. Το μέλλον νομίζω θα είναι καλό για την Εθνική».

Πηγή: gazzetta.gr