Σε χρόνο… ρεκόρ τελείωσε η πρώτη φάση των έργων για το γήπεδο της ΑΕΚ

05/12/17 • 15:40 | UPD 05/12/17 • 15:41

Οι εκσκαφές και τα έργα αντιστήριξης στο γήπεδο της ΑΕΚ τελείωσαν και μάλιστα δεκαπέντε μέρες νωρίτερα από το αρχικό χρονοδιάγραμμα.

Αρκετά γρηγορότερα από ό,τι είχε προβλεφθεί ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση των έργων για την κατασκευή του νέου γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Οι εκσκαφές και τα έργα αντιστήριξης τελείωσαν και μάλιστα δεκαπέντε μέρες νωρίτερα από το αρχικό χρονοδιάγραμμα. Η δεύτερη φάση του έργου αφορά την κατασκευή του γηπέδου και θα διαρκέσει 12-13 μήνες, με την επιλογή της ανάδοχης εταιρείας μέχρι το τέλος του τρέχοντος μήνα.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ αναφέρει:

«Ολοκληρώθηκε σήμερα Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017 η πρώτη φάση του έργου (εκσκαφές και έργα αντιστήριξης) για την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, δεκαπέντε ημέρες νωρίτερα από το αρχικό χρονοδιάγραμμα!

Σε αυτό συνέβαλλαν αποφασιστικά, εκτός των άλλων, και οι πολύ καλές καιρικές συνθήκες στην περιοχή κατά τους μήνες του Οκτωβρίου και του Νοεμβρίου.

Η επόμενη φάση του έργου που θα είναι διάρκειας 12-13 μηνών έχει ήδη προκηρυχθεί από τα μέσα Νοεμβρίου και οι τελικές προσφορές μαζί με την επιλογή της ανάδοχης εταιρίας αναμένονται μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου.

Η πορεία σύσσωμης της κιτρινόμαυρης οικογένειας προς το μεγάλο όνειρο της επιστροφής στα εδάφη των προγόνων και ιδρυτών μας συνεχίζεται κανονικά».

Πηγή: Sportfm.gr