Σοκ για τον Καρσελά του Ολυμπιακού: Η σύζυγος του ήρθε τετ α τετ με τους ληστές του σπιτιού τους 

14/11/17 • 21:01 | UPD 14/11/17 • 21:21

Οπως είπε ο ίδιος «Εκλεψαν πολλά πράγματα. Η οικογένεια μου ήταν μέσα στο σπίτι και το έβαλαν στα πόδια»

Ο φόβος και ο τρόμος των ποδοσφαιριστών έχει γίνει η σπείρα που χτυπά τη συγκεκριμένη κατηγορία ενοίκων στα νότια προάστια της Αθήνας.

Στη μακρά λίστα, η οποία μεταξύ άλλων περιλαμβάνει ήδη 4 ακόμη «ερυθρόλευκους» (Εμενίκε, Προτό, Ελαμπντελαουί, Οτζίτζα και τους Αραούχο της ΑΕΚ και ο πρώην πρόεδρος της Ντέμης Νικολαϊδης) προστέθηκε πριν από λίγες μέρες και ο Μεχντί Καρσελά.

Συγκεκριμένα, επιστρέφοντας από προπόνηση στου Ρέντη πριν το ματς με την Μπαρτσελόνα, ο Βελγο-Μαρονικός εξτρέμ του Ολυμπιακού βρήκε το σπίτι του στο Πανόραμα Βούλας άνω-κάτω και ένα από τα παράθυρα παραβιασμένα. Οι διαρρήκτες είχαν αφαιρέσει ένα μικρό χρηματοκιβώτιο που υπήρχε στην κρεβατοκάμαρα, το οποίο μετά τις έρευνες της Αστυνομίας βρέθηκε παραβιασμένο περίπου 400 μέτρα πιο μακριά, κοντά στο βουνό παραβιασμένο.

Οπως είπε ο ίδιος στον Alpha «Εκλεψαν πολλά πράγματα. Η οικογένεια μου ήταν μέσα στο σπίτι και το έβαλαν στα πόδια», ενώ η σύζυγος του είδε τους ληστές και την ώρα που έτρεξαν να διαφύγουν καλούσε την ΕΛΑΣ, ενώ πήραν και πολλά αντικείμενα αξίας μαζί τους.