Η Εθνική αλλάζει έδρα και πάει προς… Μακεδονία

13/11/17 • 11:55 | UPD 13/11/17 • 11:55

Είναι γνωστό ότι στην ΕΠΟ σκέφτονταν το ενδεχόμενο να αλλάξει έδρα η Εθνική ομάδα και να φύγει μετά από 12 χρόνια από το γήπεδο Καραϊσκάκη.

Είναι γνωστό ότι στην ΕΠΟ σκέφτονταν σοβαρά το ενδεχόμενο να αλλάξει έδρα η Εθνική ομάδα και να φύγει μετά από 12 χρόνια από το γήπεδο Καραϊσκάκη, το οποίο ήταν το «σπίτι» της σε όλα τα προκριματικά που είχε δώσει.

Υπάρχουν πολλές σκέψεις αναφορικά με τη νέα έδρα, αλλά με τα τωρινά δεδομένα φαίνεται να προκρίνεται μία. Αυτή του Καυτανζογλείου.

Πολλοί μέσα στην ΕΠΟ θεωρούν πως η Εθνική πρέπει να πάει προς επαρχία και να χρησιμοποιεί διάφορες έδρες. Το Παγκρήτιο, το AEL FC, ακόμα και το Καυτανζόγλειο. Για το Παγκρήτιο πολλοί μέσα στην Ομοσπονδία έχουν την καλύτερη άποψη, έχοντας στο μυαλό τους τι έγινε στο φιλικό του καλοκαιριού όταν η Εθνική του 2004 αντιμετώπισε τους παλαιμάχους της Ιντερ.

Μάλιστα, κάποιοι θα πιέσουν πρόσωπα και καταστάσεις για να πάει η ελληνική ομάδα στο Ηράκλειο για την επόμενη προκριματική φάση, αυτή του Euro 2020, αλλά φαίνεται πως στην Ομοσπονδία έχουν σκοπό να πάνε την Εθνική προς… Βορρά μεριά.

Χωρίς ακόμα να είναι τίποτα σίγουρο, το Καυτανζόγλειο φαντάζει ως φαβορί για να φιλοξενεί από εδώ και στο εξής τα παιχνίδια του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος. Μάλιστα, τα έργα που αναμένεται να γίνουν ώστε να μεταφερθεί εκεί ο ΠΑΟΚ όταν αρχίσει η ανακατασκευή της Τούμπας είναι ένα έξτρα ατού για το στάδιο, χωρίς πάντως να αποκλειστεί η έκπληξη.

Το δεδομένο είναι ότι η Εθνική φεύγει από το Καραϊσκάκη και γενικότερα φεύγει από την Αθήνα, κάτι που αν μη τι άλλο είναι κάτι πρωτόγνωρο, αφού επί σειρά ετών η πρωτεύουσα ήταν το «σπίτι» της ελληνικής ομάδας.

Πηγή: contra.gr