Αθήνα Καιρός

Μαουρίσιο: Nα τερματίσουμε την ηγεμονία του Ολυμπιακού

www.eleftherostypos.gr
Newsroom
3 λεπτά
Μαουρίσιο: Nα τερματίσουμε την ηγεμονία του Ολυμπιακού

Με αφορμή το «clasico» του Ρίο ντε Τζανέιρο, ανάμεσα σε Φλουμινένσε και Φλαμένγκο, ο Βραζιλιάνος άσος του «Δικεφάλου», Μαουρίσιο μίλησε για την εμπειρία του στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ.

Πιο αναλυτικά είπε:

«Είναι φυσικό να θυμάμαι τα ντέρμπι που σκόραρα. Είχα τύχη απέναντι στην Φλαμένγκο και σκόραρα δύο φορές απέναντι της. Σε αυτά τα ματς δεν χάσαμε από αυτούς. Το 2008 θυμάμαι τους αντιμετωπίσαμε για το πρωτάθλημα με τον Τιάγκο Νέβες να κάνει τα πάντα και εγώ απλά να κλείνω το σκορ στη νίκη μας με 4-1.

Συνολικά έχω ευχάριστες αναμνήσεις από τα ντέρμπι της Φλουμινένσε με την Φλαμένγκο. Παρακολουθώ την Φλουμινένσε και ελπίζω να ανακάμψει. Έχει μια πολύ γρήγορη επίθεση, και έναν επιθετικό που είναι ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος. Αυτό μπορεί να κάνει τη διαφορά στο ντέρμπι με την Φλαμένγκο».

Για την επιλογή του να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ:

«Κάθισα με τον ατζέντη μου, Πιέρ Φερνάντες και ανέλυσα τις προοπτικές που έχω μπροστά μου. Είχαμε μερικές πολύ ενδιαφέρουσες προσφορές, μεταξύ άλλων και από τη Βραζιλία. Αλλά ήθελα να παραμείνω στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Κατέληξα στην επιλογή του ΠΑΟΚ γιατί το πρότζεκτ που μου παρουσιάστηκε ήταν ονειρικό για εμένα.

Όταν υπέγραψα στον ΠΑΟΚ, είπα στον εαυτό μου… “Ήρθε η ώρα να γράψουμε ιστορία με την φανέλα του ΠΑΟΚ”. Το ξεκίνημα μου είναι το καλύτερο. Βοήθησα ήδη την ομάδα με μια ασίστ και σκόραρα δύο γκολ στο τελευταίο παιχνίδι. Είμαστε στην «μάχη» για τον τίτλο, οι οπαδοί μας είναι πολύ παθιασμένοι και μας υποστηρίζουν ανά πάσα στιγμή. Είναι χαρά μου να παίζω στον ΠΑΟΚ».

Για τον στόχο του με τον ΠΑΟΚ:

«Είχα πολύ καλές προτάσεις το καλοκαίρι. Μου κατατέθηκαν επίσημες προσφορές από την Ισπανία, την Ιταλία και δύο από την Ρωσία. Επιλέξαμε τον ΠΑΟΚ μαζί με τον ατζέντη μου, λόγω της φιλοδοξίας του συλλόγου. Στόχος είναι να κερδίσουμε τα πάντα στην Ελλάδα τα επόμενα χρόνια και να τερματίσουμε την ηγεμονία του Ολυμπιακού.

Ως εκ τούτου, η πρόθεση είναι να δημιουργηθεί μια ισχυρή ομάδα που να μπορεί να αγωνιστεί στους ομίλους του Champions League. Είχα την ευκαιρία να αγωνιστώ σε αυτή την διοργάνωση με την Ζενίτ και θέλω να αγωνιστώ ξανά εκεί με την φανέλα του ΠΑΟΚ αυτή τη φορά».

Για την εμπειρία του από την Ευρώπη:

«Είμαι βέβαιος ότι όταν θα γυρίσω πίσω στη Βραζιλία θα είμαι πολύ πιο ώριμος. Προσαρμόστηκα πολύ γρήγορα στο ευρωπαϊκό στυλ και αυτό με βοήθησε πολύ. Ήμουν πολύ τυχερός αφού συνεργάστηκα με άριστους επαγγελματίες, είτε στη Ρωσία είτε εδώ στην Ελλάδα. Εδώ στην Ευρώπη καταλήγεις να βλέπεις το ποδόσφαιρο με διαφορετικό τρόπο. Είμαι σίγουρος ότι αυτό θα με βοηθήσει πολύ όταν θα επιστρέψω».

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]